- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Itt a tavasz, nyílik az akácvirág, kinyitom az erkélyajtót ömlik be a bagószag.
Itt a nyár, nyílik a hársfavirág, kinyitom az ablakot, ömlik be a bagószag.
Sétálok az utcán, próbálom érezni a virágillatokat, de minden 10 szembejövő emberből 6 fújja a füstöt és azt érzem. Minden alkalommal aki elöttem egy irányba halad, engedi ki elém a füstöt. Minden 10 autóból 5-ből éppen az autóm vagy elém dobják a bagócsikket. Ennyi alkoholista, drogos összesen nincs, akik elémhánynak vagy elém drogoznak, de ha mégis, én egyelőre nem veszem észre. A bagózást észreveszem.
Biztos én lettem túlérzékeny.
Ja igen, én csak 35 éve vezetem az életem statisztikáját, de a családunkból eddig csak az lett rákos/daganatos, aki több éven át bagózott. De azok közül mind. Nem csak tüdőrákos, de rákos.
Dédnagyapám volt at egyetlen kivétel, aki 94 évesen halt meg, de akit 2 világháború nem tudott elpusztítani, azt a rákok se merik bántani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest