- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
A munka végén a marókést is adja a munkával együtt?

Volt nálunk is ilyen, fa ajtó, leárazva 15, csináljuk meg olcsóbban. Hát persze, hogyne...Tegnap voltam egy fórumtársnál, vittem neki munkát, akkor találkoztam vele először. Mondta hogy ph asztalosnak jelzett a telefonja, holott nem vagyok benne a telefonkönyvében. Valamelyik android alkalmazást használja aminek egy nagy közös adatbázisa van, ha többen beletesznek valakit (bár lehet 1-től is működik) akkor akinek fent van a telefonján az app akkor kijelzi az ismeretlen hívót. Nem gondoltam volna hogy van aki ilyenbe beletesz.
Ő mondta (ha már ikea) hogy a régi ikeás termékek még strapabíróbbak voltak, a mostaniak már sokkal rosszabbak. Nem tudom milyen volt régen, mostanság néha össze kell rakni 1-2 ikeás terméket. Van ami jónak tűnik de vannak olyan megoldások hogy égnek áll tőlük a hajam. A legdurvább az a 12 mm "vastag" oldalfaló ruhásszekrény volt, bár az nem az ikeából származott. Rátüsszentesz és összecsuklik. Szörnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Cyberpunk 2077
- Milyen autót vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- 4K Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / NZXT Ház - 280 AIO - Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest