Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Vasárnap exkollégámnál voltunk még estefelé kertipartin, és naplemente után elkezdtek kifelé szálldosni. Namost nem tudom mennyi távolságon milyen magasra tudnak felszállni, de egy másfél emeletes családi ház falát úgy verték, mint a sortűz. De a legszebb, hogy a 90%-uk pontosan a vízszintes ereszcsatornán koppant, amitől csak 5 centivel kellett volna feljebb emelkedniük, hogy túllendüljenek, de nem. Így viszont a koppanás után egy második, talajon koppanás volt a jutalmuk. (szerintem a horgany csillogása zavarta őket)
Amúgy annyira szerencsétlen állatok ezek, esnek/kelnek, nagy nyeles gigaszempilláikkal előre repülnek mint egy radar nélküli motorhibás légcsavaros repülő részeg pilótával, és te már rég látod, hogy csatt lesz, ő még nem tudja, utána meg azt se hogy hol van...
És nem tudom van-e még olyan bogár aki nem tud magától hátról hasra fordulni, de olyan szépen breakelnek
Ráadásul a kezdőcsapatba se kerülnek be soha...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gyúrósok ide!
- Motoros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ZOTAC GTX 670 AMP! Edition 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- Gigabyte GA-B75M-D3H LGA 1155 alaplap, + i5-3470S Processzor
- Asus GTX770-DirectCU II OC 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- FSP400-60APN 400W 85+ minősítésű tápegység
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És nem tudom van-e még olyan bogár aki nem tud magától hátról hasra fordulni, de olyan szépen breakelnek
Ráadásul a kezdőcsapatba se kerülnek be soha...