Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Óyess.
Tehát valamikor soksok évvel ezelőtt az akkor létrehozott számlámhoz MC unembossed kártyát igényeltem. Ami azért jó, mert jó.
Igazából mindenhez elfogadták amihez a domborműves MC-ket, kivéve a régi, mifelénk sosem használt áthúzogatós offline bizbaszolós indigózós leolvasós módszeres fizetést. De minthogy ilyet még filmben is ritkán láttam, tökéletes volt a domboratlan. Ráadásul olcsóbb volt az éves díja, mint a domborúnak.
Csakhogy mivel olcsóbb volt, de ugyanazokat tudta, ezért ami jó azt vegyük el alapon megszüntették, és a lejáratok után már mindenki mást kapott. Nekem valamikor nemsokára járna le, és helyére küldtek Maestrot. Ami mindent tud szinte amit a MC-k, kivéve az "egyéb, nem elektronikus történő használat"-ot, mint pl. internet...
Namármost én szoktam és tervezem is az internetes vásárlást, ezért nehogy egy mai világban praktikus alapfunkcióról mondjak le.
Vagyis szeretnék az időközben kézhez kapott, még inaktív Maestro helyett egy rendes MC standard kártyát kapni.És a kérdés: mi a menete, egyéb költségvonzata ennek. Tehát mondjuk elkérem magam melóból, és melóidőben bemegyek a fiókba, beviszem a kártyáimat, és előadom, hogy szeretném ha MC-m lenne ehelyett a Maestro helyett? Ekkor megszüntetik az aktív kártyaszerződésemet, és csinálunk egy új MC-szerződést, levonják a kártyadíjat (melyiket is?) és 2 hét múlva postázzák?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Bittorrent topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Autós topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Horgász topik
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Igazából mindenhez elfogadták amihez a domborműves MC-ket, kivéve a régi, mifelénk sosem használt áthúzogatós offline bizbaszolós indigózós leolvasós módszeres fizetést. De minthogy ilyet még filmben is ritkán láttam, tökéletes volt a domboratlan. Ráadásul olcsóbb volt az éves díja, mint a domborúnak.