Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Szubjektív javaslat: ha én lennék a helyedben, én elfelejteném az Acer Switch, Lenovo Yoga stb. csodákat. Ha nem kell érintő, akkor az e=mc2 javasolta Lifebook E736.
Ha lemondasz a full HD-ról, de kell az érintő, akkor Thinkpad X220/X230 tablet (ha kell az USB 3.0, akkor az utóbbi).
Ha az érintő sem kell, akkor IPS-es, i7-es "sima" X220 (mert az i7-es verzión van alapból USB 3.0), vagy X230 (ott mindegyiken van). Nem érdekes, hogy régebbi a hardver, új 9 cellás akkuval kb. 8 óra üzemidő simán kihozható belőle (saját tapasztalat) + van slice battery opció, amivel úgy duplája. Vagy a Tothgera által említett Dell Latitude E6220/E6230, biztosan ott is van valami extra akkus opció. (Egyébként azokba is lehet utólag ugyanolyan IPS panelt tenni, mint ami az X220-ban, X230-ban van, de ez fura módon gyárilag nem volt opció ott, ellenben Dell szervízalkatrészként létezik - a magam összelegózott X220-ában is ilyen van.
)Ha meg kell érintő/full HD vagy jobb IPS/kurrens hardver, akkor maradj a Surface Pro-vonalon, mert annál jobbat nehezen találsz.
Ez persze csak az én lyukasgarast érő meglátásom.

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)