- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
En is igy voltam vele, mikor vettem, de aztan pl. toltogetni problemas, tobbszor volt olyan, hogy elfelejtodott, es lemerult. Meg amugy az derult ki, hogy ha eleg hosszu az eger kanoca, akkor semmivel sem jobb, ha vezetek nelkuli, sot, rosszabb, hogy lemerul. Ettol eltekintve az egy nehez es pontatlan eger, ami ugy tunik, hogy kezre all, de az m8000x sokkal jobban kezre all, sokkal pontosabb, lehet bele sulyokat rakni izles szerint, ahogy neked tetszik. Ezen kivul mar csak az a resze van, hogy az m8000x olyan feluleten is mukodik nekem, ahol a masik nem, illetve a logitechbol mindketto idovel elkezdett mallani, a giga meg nem, szoval szerintem anyagaban is jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Metal topik
- Formula-1
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Rog Ally Xbox (2028 decmberig Garis)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest