Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Illetve nekem határozottan jó tapasztalatom van a viaszozással. Sokkal nehezebben tapad az autóra a mocsok, meg a víz is szépen lepereg róla, kisebb esőnél pl van, hogy be se kell kapcsolni az ablaktörlőt. Persze sárban, latyakban ott eszi a fene az egészet. Egy út Mo-ra és vissza, és az egész autó olyan undorító latyakos ettől a párás-ködös-sáros kombótól, hogy undorodom hozzáérni. Gyakorlatilag minden tankolásnál le kéne mosni még az oldalablakokat is, nemcsak a szélvédőt és a lámpákat, de azzal a mocskos mosóvízzel, amivé a kitett vödörben lévő víz két lehúzás után válik, még ehhez sincs gusztusom.
Karácsonyra egyébként hazarohantunk pár napra, úgyhogy a boltbezárásos hisztihez is volt szerencsém (kb úgy voltak nyitva az üzletek, mint itt, a hanyatló nyugaton), tény, hogy fatornyos kisfalunkban kiürültek a boltok 24-én, de én ezt nem a hosszabb bezárásnak tudnám be, egyszerűen a tualjdonosok fillérbaszósága párosul az igények rossz felmérésével és pocsék logisztikával. Beültünk az autóba, és elugrottunk egy nem egészen 20 km-re lévő Sparba, ahol kényelmesen bevásároltunk (egy vevő állt előttünk, amikor beálltunk a sorba, pedig összesen négy pénztár volt az egész üzletben, amiből kettő üzemelt), és mindent kaptunk, amit szerettünk volna. Illetve Győri Édes
KurvajótDuplajót itt sem tudtak egy egész kartonnal adni, csak az volt nekik, ami ki volt rakva a polcra, úgyhogy lesöpörtem onnét egy kartonnyit, pedig csak rendes akartam lenni, hogy ne legyen üres a polc, és ne kelljen még egyszer feltölteniük, de ilyenkor mindig olyan bután néznek rám, amikor ennyit kérek, hiába magyarázom, hogy exportra lesz.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung kuponkunyeráló
- Robotporszívók
- Fedora Linux
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest