Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma az alábbi dolog történt velem. Nem tudom, hogy jól cselekedtem-e, de dióhéjban:
Foglaltam egy szállást a hétvégére délután 4-kor.
Este 10-kor jött egy levél a tulajtól, hogy bocsi, de ők csak nyáron fogadnak vendéget, és mondjam le. Ja, és amúgy is esik az eső.
Lemondanám, de a booking szerint ez 54 euróba kerülne nekem.
Nem tudom, mit szokás ilyenkor csinálni. A tulajnak megírtam, hogy ez elég ciki, és hogy ugyan módosítsa már a lemondási feltételeket, vagy mondja le ő direktben.
A booking.com-nak pedig megírtam, hogy ez ciki az oldalra nézve is, továbbá, hogy nem csak, hogy nem vagyok hajlandó cancellation fee-t fizetni, hanem igazából engem kéne kompenzálni, ha már lemondatják velem a lefoglalt szállásom, ami valamiért fent volt a rendszerben, (sőt, pontszám szerint rangsorolva ez volt a lista tetején).
Meg azt is megírtam, hogy jó lenne, ha az ilyen kóklereket kiszűrnék.Kissé zabos lettem így estére. Éjfél van, és kezdhetem előről az egészet. Vagy maradunk itthon a szomszéd nyanyával, a pénzt pedig k*rvákra költjük.

Mondjuk, így belegondolva, lehet, hogy mégis ez lenne a legjobb megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HBO Max
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest