Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Errefelé kissé más a helyzet, illetve én nem tudok betartani (esetleg felmondok), mert közben felsőoktatásra járok, és a munkáltató nem támogat, de meg tudtunk egyezni hogy kiadja a sulis heteimet (havi egy hét), ami vagy összejön, vagy nem (most a törvényi előírásoktól nyugodtan eltekinthetünk, attól is hogy szakirányú továbbképzés). Mindegy, mert most is jelezte hogy (szerinte) 4 alkalommal nem mentem be más dolgozó helyett (betegség miatt), ezért nem köteles műszak cserét engedélyezni. Vagy ez olyan mint hogy kötelező oktatások, szabadnapokon, amire nekem kötelező mennem, de van olyan dolgozó aki nem volt, és így is minden rendben van, és itt az évi 1x new protocol szerinti reanimációs képzést is említeném (ami rohadt fontos lenne e.ü.-ben). Az hab a tortán hogy munkaruhapénz kibliccelése miatt a munkaruha=védőruha, így adnak valami sz@kadt trágya ruhát, vagy épp rossz méretet (utóbbival el vagyok látva), tehát vehetem a fizuból a munkaruházatiban az, amibe dolgoznom kell. Szóval ez van, érdekel a terület, bár mentálisan eléggé kimerítő, és anyagilag is megalázó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Könyvajánló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest