Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha anyagilag megfelel, akkor én mennék
főleg, hogy talán nem is olyan rég írtál egy elég szép, hosszú postot a terveidről. és valljuk be, azért ez rohadtul nem tesz jót az egészségednek sem, amennyit dolgozol. úgy vettem észre, hogy fontosak az itthoni barátok és a család is, bécs meg tényleg csak egy köpés, autózható távolság (bár most pont szívás van a határon) és nem is annyira drága, ha ügyes vagy. egy ismerősömék például valami önkormányzati lakást bérelnek, minimálisan drágábban, mint én itthon.nyilván nem dönthetünk helyetted, ez csak egy vélemény. nem tudom mennyire beszélsz németül, kell-e a munkához, de ha nem, akkor ez ráadásul egy jó alkalom, hogy megtanulj még egy nyelvet

Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
főleg, hogy talán nem is olyan rég írtál egy elég szép, hosszú postot a terveidről. és valljuk be, azért ez rohadtul nem tesz jót az egészségednek sem, amennyit dolgozol. úgy vettem észre, hogy fontosak az itthoni barátok és a család is, bécs meg tényleg csak egy köpés, autózható távolság (bár most pont szívás van a határon) és nem is annyira drága, ha ügyes vagy. egy ismerősömék például valami önkormányzati lakást bérelnek, minimálisan drágábban, mint én itthon.