Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha anyagilag megfelel, akkor én mennék
főleg, hogy talán nem is olyan rég írtál egy elég szép, hosszú postot a terveidről. és valljuk be, azért ez rohadtul nem tesz jót az egészségednek sem, amennyit dolgozol. úgy vettem észre, hogy fontosak az itthoni barátok és a család is, bécs meg tényleg csak egy köpés, autózható távolság (bár most pont szívás van a határon) és nem is annyira drága, ha ügyes vagy. egy ismerősömék például valami önkormányzati lakást bérelnek, minimálisan drágábban, mint én itthon.nyilván nem dönthetünk helyetted, ez csak egy vélemény. nem tudom mennyire beszélsz németül, kell-e a munkához, de ha nem, akkor ez ráadásul egy jó alkalom, hogy megtanulj még egy nyelvet

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

főleg, hogy talán nem is olyan rég írtál egy elég szép, hosszú postot a terveidről. és valljuk be, azért ez rohadtul nem tesz jót az egészségednek sem, amennyit dolgozol. úgy vettem észre, hogy fontosak az itthoni barátok és a család is, bécs meg tényleg csak egy köpés, autózható távolság (bár most pont szívás van a határon) és nem is annyira drága, ha ügyes vagy. egy ismerősömék például valami önkormányzati lakást bérelnek, minimálisan drágábban, mint én itthon.