Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha anyagilag megfelel, akkor én mennék
főleg, hogy talán nem is olyan rég írtál egy elég szép, hosszú postot a terveidről. és valljuk be, azért ez rohadtul nem tesz jót az egészségednek sem, amennyit dolgozol. úgy vettem észre, hogy fontosak az itthoni barátok és a család is, bécs meg tényleg csak egy köpés, autózható távolság (bár most pont szívás van a határon) és nem is annyira drága, ha ügyes vagy. egy ismerősömék például valami önkormányzati lakást bérelnek, minimálisan drágábban, mint én itthon.nyilván nem dönthetünk helyetted, ez csak egy vélemény. nem tudom mennyire beszélsz németül, kell-e a munkához, de ha nem, akkor ez ráadásul egy jó alkalom, hogy megtanulj még egy nyelvet

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
főleg, hogy talán nem is olyan rég írtál egy elég szép, hosszú postot a terveidről. és valljuk be, azért ez rohadtul nem tesz jót az egészségednek sem, amennyit dolgozol. úgy vettem észre, hogy fontosak az itthoni barátok és a család is, bécs meg tényleg csak egy köpés, autózható távolság (bár most pont szívás van a határon) és nem is annyira drága, ha ügyes vagy. egy ismerősömék például valami önkormányzati lakást bérelnek, minimálisan drágábban, mint én itthon.