- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Yettel topik
- Netfone
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Itt az első kép a Motorola Razr 70-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
En ebben az evben, relative gyakran (3x) voltam a Visegrad uti Trofeaban es nem ereztem azt, hogy ne lenne friss a kaja. Az mas kerdes, hogy egy ebed (delutani etap, kb. 2-2,5 ora), vagy vacsi (3 ora alatt) nem tudsz mindenbol enni, de nem is kell. Viszont az kell elfogadni, hogy etapok vannak, igy egy beszelgetos, sztorizgatos, reg nem lattott baratos osszejovetelnek tenyleg nem a legalkalmasabb. Azonban egy szulinapi bulihoz, vagy egyszeru nem-akarok-fozni-menjunk-tobbfelet-enni programnak tokeletes.
Mivel az arban a rovideken kivul az innivalo is benne van, igy a 4-6k Ft/fo (attol fugg mikor mesz) elegge realisnak mondhato. Nem ismerek minden ettermet, de amiben voltam mar beulos etteremben meg sosem fizettem 10k alatt 2 szemelyre. A rendelkezesre alo ido ezekben az esetekben pedig boven tobb, mint eleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Napelem
- PlayStation 5
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest