- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
En ebben az evben, relative gyakran (3x) voltam a Visegrad uti Trofeaban es nem ereztem azt, hogy ne lenne friss a kaja. Az mas kerdes, hogy egy ebed (delutani etap, kb. 2-2,5 ora), vagy vacsi (3 ora alatt) nem tudsz mindenbol enni, de nem is kell. Viszont az kell elfogadni, hogy etapok vannak, igy egy beszelgetos, sztorizgatos, reg nem lattott baratos osszejovetelnek tenyleg nem a legalkalmasabb. Azonban egy szulinapi bulihoz, vagy egyszeru nem-akarok-fozni-menjunk-tobbfelet-enni programnak tokeletes.
Mivel az arban a rovideken kivul az innivalo is benne van, igy a 4-6k Ft/fo (attol fugg mikor mesz) elegge realisnak mondhato. Nem ismerek minden ettermet, de amiben voltam mar beulos etteremben meg sosem fizettem 10k alatt 2 szemelyre. A rendelkezesre alo ido ezekben az esetekben pedig boven tobb, mint eleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android játékok topikja
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Arc Raiders
- RAM topik
- További aktív témák...
- DELL XPS 15 9530 TERVEZŐ VÁGÓ Laptop -40% 15,6" I7-13620H 16/1TB Intel Arc A370M 4GB FHD+
- WD Red 4TB - CMR
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Valami igazán extrát szeretnél? Hamarosan indul az új profi műhelyünk!
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest