Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Kikérem magamnak, a héten kéthetes, jól megérdemelt szabadságom első felét töltöm! Utána lesz jó világ, kezdődik a 4-re melóba járás, utána meg edzés, szóval bele fogsz sárgulni az irigységbe, de valószínűleg délutánonként még szunyókálni is fogok majd egy-két órácskát.

Amúgy 9,97 km-ig jutottam a rendes egyórás játékidőmben, valamelyik etapot kicsit jobban meg kellett volna húzni, de sebaj, majd pénteken, legalább van még hová fejlődni. Tünetmentes sajnos nem vagyok, bár ez a múlt hét közepe óta tartó kis rossz buzi fülgyulladás végre talán múlóban van már. Mindenesetre valószínűleg ez se javítja a teljesítményemet az edzéseken.
Egyébként pont a minap gondolkoztam, hogy vajon hova a frászkarikába tűnik el az időm, régebben naponta 6-8 órát töltöttem a fórumon (moderátor-éra rulez), vagy játékkal (CS, meg WoW, meg ami korábban még akadt), vagy sorozatnézéssel, persze mindezt szigorúan 8-10 óra meló után, és igazából arra jöttem rá, hogy nem most vagyok szar alak, hiába nemigen jut idő sose semmire, hanem a korábbi 15 évem miatt van okom pocsékul érezni magam. Szóval van mit behozni családi elfoglaltság terén, meg a háztartásban. No meg persze azon a felszedett 15 kilón sem volt mit csodálkozni, amiből mostanra már 10-et szerencsére sikerült leadni. Hogy az egészségtelen tartásról, meg a púpról a hátamon ne is beszéljünk. Na, ezeknek nem lesz elég 1-2 év edzés, hogy eltűnjenek...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest