Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Hogy a viharba ne, a motkány meg a pöttyösmacska már úgyis lógnak egy rakás sörrel, majd hozzácsapjuk az övékhez.
Joe, a mérföldkő: Rég voltam online, úgyhogy sokan megelőztek, van ilyen eszköz, de nem lesz olcsó. Nálam mondjuk speciel egy régebbi Proliant Microserver csinál ilyesmiket, került rá egy Kodi, meg hozzá egy külső hangkártya, és egy vezeték nélküli billentyűzet, ez a tökéletes médielejátszó. Mondjuk nem hangtalan, de engem nem zavar.
Laptopot, vagy windowsos tabletet javasoltam volna amúgy én is, de ahhoz meg akkor meg kell oldani a nagyobb fájlok tárolására valami hátteret - közvetlenül routerre kötött NAS, vagy tényleg egy home szerver valahol, lehetőleg mindez vezetéken.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- CPU alulfeszelés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest