- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott az iQOO első T-szériása
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
-
2400 - 2301
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Hm. Tényleg egész kellemes ez a 3.0-s Firefox. Tetszik, gyors.

-
csapos2
addikt
-
Hold
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
(Kolombusz)
veterán
-
tildy
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
Bash
őstag
-
rarri
senior tag
-
Hold
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
rarri
senior tag
-
Racecam
nagyúr
-
bolondember
MODERÁTOR
-
(Kolombusz)
veterán
Nagyon tré a minősége, de ettől még linkelem a nap számát.
-
tbs
addikt
én csak ámulok és bámulok (na jó, közben rémüldözök is néha-néha)
Az a mattfekete 2(3)ajtós egész jópofa...

-
Diego!
senior tag
-
csapos2
addikt
-
bnss
veterán
Nekünk volt egy tacskónk, elindult utánam, mikor mentem dolgozni bicajjal, a földúton nem tudtam otthagyni, utólért, kb. 6km után már nem is akartam... 17 km-re volt a melóhely, odáig jött, simán, ott egész nap egy tüzelő szuka után járkált a többi fiúval, hazafelé néha már meg kellett állni, hogy utólérjen.

Hold: ez régen volt, akkoriban még ment volna nekem is
Sajnos két év múlva kiszaladt az útra egy kocsi elé, bár valamelyest rendbejött utána, soha nem lett az igazi többé.
Az enyém főleg a nagyobb kutyákkal szeretne barátkozni. A futás végefelé kezdett lelassulni.

(#2366) Diego!: csak egy kutya, ha engem kellene vinni sétálni, az nyílván más szituáció lenne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
Én is.
Megnéztem a nemzet aranyát, nem volt rossz, főleg, hogy az egyik kedvenc színészem szerepelt benne.

A de kár , hogy ezt egy jó nő se látta beszólás nagyon ott volt a szeren
Ja és persze vettem rucikat, skótkockás szerű kisszoknya+kardigán
(Bitangjól áll
) -
7
addikt
Kékjóreggelt, megjöttem!

-
(Kolombusz)
veterán
Nagyon durva némelyik.
-
Hold
őstag
-
Sipi16
őstag
-
poffsoft
veterán
Rákérdezek majd minden cuccra. Mennyi?

Bon: ha meg elvisz a szél, akkor az ablakon jössz.....
yaya, de ne úgy kezdd
'Mennyit engecc a felídű tezsó?'
'ennyit? Ezé a szaré? nekem a sógorkomajóbarátestvérángyatérgyekalácsa tizedennyijé tud überbrutálfaxa ilyenolyan izét!'Mert akkor nem lesz túl sok hsz-ed a piacon.....

tildy: igen, rosszul írtad...
já ljublju etc etcja, a legfontosabb azért megvan: já nye pányimáju pá russzki
(ich sprachen nicht deuche, je ne parle pas france....... I don't speak english)nemtom, lassan doktorálhatok.....

-
Hold
őstag
-
tildy
nagyúr
A gond az, hogy én igazándiból csak 4 évet tanultam angolt.
4 évet németet, és mivel mi voltunk az utolsó osztály, aki rendszerváltás idején 5.es volt (és ekkor már 1 éve tanultuk az poroszt, amit folytantnunk kellett, lázadozásnak nem volt helye!) , ezért kötelezően kb 5évig oroszt is.я jljublju теья Kb ennyit tudok...
De szerintem még ezt is rosszul írtam.
Fogadást kötöttem a tanárral, azt mondta fogom én még visszasírni az porosz nyelvet... Bár vissza nem sírtam, néha jól jönne
Kár hogy szarul taníította az öreg... -
Sipi16
őstag
-
Hold
őstag
Valaki tud Samsung X650-X660at függetleníteni ? Vagy helyet ahol megcsinálnák Pesten ?
-
bolondember
MODERÁTOR
-
venember83
nagyúr
-
Ramius
őstag
Nincs gyári Alfa csapat, minek nézzem?
mert jó, és mert én mondtam

-
bolondember
MODERÁTOR

-
Diego!
senior tag
Elvállalnám szívesen, de a párom nemtudom mit szólna hozzá

-
venember83
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
jaaaaaaaa, h Te még mindig a kutyáról beszélsz...
Te nem???

Vénember: Alfa csapat
-
bolondember
MODERÁTOR
Ő volt a legkisebb, a mondást pedig ismered az erősebb kutyáról.... meg a szuka az olyan belga juhász méretű volt, ha az nem engedte....

jaaaaaaaa, h Te még mindig a kutyáról beszélsz...
-
TexT-BoY
addikt
-
Ramius
őstag
Eurosportot lessétek. WTCC!!
-
Hold
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
hát, ha van ahhoz energiája, akkor elég ügyetlenül hajkurászta a szukákat..
Ő volt a legkisebb, a mondást pedig ismered az erősebb kutyáról.... meg a szuka az olyan belga juhász méretű volt, ha az nem engedte....

-
ToBeY
nagyúr
Na megint készülődik valami, mert baromira fúj a szél és fekete az ég
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Hold
őstag
-
tbs
addikt
-
Ramius
őstag
-
Hold
őstag
Nekünk volt egy tacskónk, elindult utánam, mikor mentem dolgozni bicajjal, a földúton nem tudtam otthagyni, utólért, kb. 6km után már nem is akartam... 17 km-re volt a melóhely, odáig jött, simán, ott egész nap egy tüzelő szuka után járkált a többi fiúval, hazafelé néha már meg kellett állni, hogy utólérjen.

Sajnos két év múlva kiszaladt az útra egy kocsi elé, bár valamelyest rendbejött utána, soha nem lett az igazi többé.
ezt csináld utánna

-
philoxenia
MODERÁTOR

-
fero02
nagyúr
-
bnss
veterán
-
Diego!
senior tag
-
Hold
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
bnss
veterán
Irány kutyát sétáltatni - futással elegyítve, ha túlélem, akkor még jövök.

(#2347) philoxenia: kevésbé lesz fárasztó a futás.
Úgy nézem jelenleg majdnem szélcsend van. -
bolondember
MODERÁTOR
-
poffsoft
veterán
-
philoxenia
MODERÁTOR

Sírok....
Túl sok a nem szakmai hsz.-m pedig még vissza is fogom magam...
Poff: nem tudom úgy megcsinálni az oldalt, mint Win, ha sikerül akkor majd ott lesznek a szmájlik... Vagy ha tudsz olyan lehetőséget valakinél ami működne...
-
poffsoft
veterán
nemtom, a kezem lassú, vagy a fejem gyors????
csak sértődés neessen, akkor semmi bajság nemvan!
Neduddki, ja, nem egyszerű, szerintem neki már robot fordít, de a decompiler-t nme adja freesource-ba sajna...
Gyuri27: [link]
[link]
[link]
De ők szégyenlősek, nem tették közkinccsé....viszont a szmájlis totyikot nem lelem...

-
Tim82
félisten
á, nem találkozok Asszonkával, ez a nagy lelkesedés...
Meg elég unalmas volt az elmúlt 2 éjszaka, csakhát, a produktivitást i figyelni kell, így kamuzunk orrba-szájba...
és már a végére jársz a Philip K. Dick-könyvnek?
-
Hold
őstag
Na megjöttem, nem lett sCool csomagom, mert aki jött srác hogy megveszi nekem, annak lejárt a személyije

-
Kazimír
őstag
Azért jól elbeszélünk egymás mellett időnként.

Azt viszont továbbra is tartom, hogy néha nehezen dekódolom az üzeneteidet (a hiba biztos az én készülékemben van)
Bár.. mihez képest.. neduddki-t nehezebb 
-
Gyuri27
félisten
-
bolondember
MODERÁTOR
á, nem találkozok Asszonkával, ez a nagy lelkesedés...
Meg elég unalmas volt az elmúlt 2 éjszaka, csakhát, a produktivitást i figyelni kell, így kamuzunk orrba-szájba...
-
csapos2
addikt
-
Gyuri27
félisten
-
ngabor2
nagyúr
mi ez a hatalmas lelkesedés?
hozzászólásilag: egy jó darabig leginkább a szakmai hsz-eim gyűltek... most meg már majdnem 2x annyi közösségi van. hiába, a szervezkedések sok-sok hsz gyártásával járnak. különösen, ha szakmaiban nem sokat tudok mostanában hozzáböfögni.
-
csapos2
addikt
-
Gyuri27
félisten
-
Sipi16
őstag
Jó "reggelt"!
-
bolondember
MODERÁTOR
-
poffsoft
veterán
-
Gyuri27
félisten
Szépen belemagyaráztok mindent abba a bizonyos hozzászólásomba.

Öröm olvasni. (Azt kevésbé öröm, hogy összekaptok.)Azt akartam vele kifejezni, hogy itt fórumon csak röpül az idő, és elmennek a dolgok az ember mellett úgy, hogy észre sem veszi. Hozzászólásokat lehet gyártani értelmesen is, mint ahogy például Bundás tette. (No offense, ő segített végig másokon.) Nem szégyen egyáltalán.
Egyébként körülbelül kakilok rá, hogy kinek mi van a nickje alatt.
Akkor félreértettelek és ezennel bocsánatot kérek!

Bon3ss: ez jól néz ki.
csapos2: erről nem is volt szó kérlek.

-
csapos2
addikt

Öröm olvasni. (Azt kevésbé öröm, hogy összekaptok.)Azt akartam vele kifejezni, hogy itt fórumon csak röpül az idő, és elmennek a dolgok az ember mellett úgy, hogy észre sem veszi. Hozzászólásokat lehet gyártani értelmesen is, mint ahogy például Bundás tette. (No offense, ő segített végig másokon.) Nem szégyen egyáltalán.
Nem kell a melléduma, leköcsögözted Gyurit, és kész. ;-]]
-
Hold
őstag
-
bnss
veterán
-
poffsoft
veterán
Két év kellett neked hozzá, úgyhogy ezzel nem adtad meg a kegyelemdöfést Hold elvtársnak. Újabb jelentkező?

poff: Már ő az, jól jön ilyenkor a privi letiltás funkció.
Csacsi úr: Ennek örülök.
Bár izgága/ideges csacsit nem nagyon láttam még életemben... 
[link] talán ő???
Demajd jön Motkány, és aztán jólmegaszondja!
FehérHolló: Spec. én nem húztam fel magamat... De benne van megint a kezem, vastagon.....

-
FehérHolló
veterán

-
Gyuri27
félisten
Ha sok vizet iszik akkor nem sok alkohol tartalmú frissitőt tud inni. Annak meg mi értelme?
-
I_Am
veterán
Két év kellett neked hozzá, úgyhogy ezzel nem adtad meg a kegyelemdöfést Hold elvtársnak. Újabb jelentkező?

Én másfél év alatt 8000 hszt hoztam össze szakmaiban.
Kedvenc voltam, aztán modi lettem.

-
csapos2
addikt
Hmm, egy erkélyi nőn kivül semmi más nem termett? Gyenge.
csapos2: Nyugi, a kölyök most tanulta, aztán azt hiszi vicces. Pedig nem. Majd kinövi vagy rosszul fog járni párszor a tanintézményekben.
Nyugodt vagyok, venember83.
-
Hold
őstag
Te csak ne idegesíts tovább, így is szétb*** az ideg

-
venember83
nagyúr

-
poffsoft
veterán
Hmm, gépet kellene ajánljak egy priviző elvtársnak, úgy, hogy folyton csökken az erre szánt összeg (jelenleg bruttó 150k), ráadásul azt sem mondja meg milyen gép kell, monitorral, egérrel és billentyűzettel vagy ezek nélkül, annyit tudok, hogy alapgép kell legyen. Vicces. Ignore lista lesz ebből. De csak azért, mert disznó vagyok.
Nem a szárnyas fejvadásznak szól a hsz, csak válasz lett, véletlenül.
Gyuri27: Ne kapd fel a vizet, nincs miért, nyugi van. Vasárnap, hétvége.

nekem van egy alapgépem eladó..... Bár ha azt ajálod a kollégának, szerintem Te leszel ignored....
Kazimír: igazad van, a szálat folytattam csak, és nem téged javítottalak ki, mitöbb, ez eszembe sem jutott, ezért nem értettem a válaszodat- sezrintem...
-
Gyuri27
félisten
-
Hold
őstag
Ezeket a rangokat nem én találtam ki.
Meg ezek szerint többet vagyok itt.
Tessék szólni a modi uraknak változtassanak rajta.
I_Am: kettős ez. Én tisztelem Hollót, hiszen írok vele egy totyikba és olvasom is őt. Nap mint nap össze futunk ott. Tehát tudhatja ki vagyok, legalábbis találkuztunk már. Ezért nem értettem azt a hsz-t és ezért is esett rosszul.
Nem te vagy a hunyó

-
ngabor2
nagyúr
én 2005-10-14-én lettem addikt. azóta a melóhelyi belépőkártyámon is rajta van ez a címke
pedig azóta már változott vagy 2x a rangom 
megnyugtatlak: töröltetni nem tudod magad

I_Am: a buli előtt igyál soook vizet, meg lefekvés előtt is. akkor kevésbé leszel másnapos

-
bnss
veterán
-
Gyuri27
félisten
Ezeket a rangokat nem én találtam ki.
Meg ezek szerint többet vagyok itt.
Tessék szólni a modi uraknak változtassanak rajta.
I_Am: kettős ez. Én tisztelem Hollót, hiszen írok vele egy totyikba és olvasom is őt. Nap mint nap össze futunk ott. Tehát tudhatja ki vagyok, legalábbis találkuztunk már. Ezért nem értettem azt a hsz-t és ezért is esett rosszul.
-
I_Am
veterán
Én 32 (ha ez érdekes).
A gyermek nevelt fiam (ha ez érdekes).
A nyálam nem verem, csak bátorkodtam felhívni az illető figyelmét arra ha már a ph-s "múltam" nem tiszteli. Akkor tisztelje az embert!180-ik napon lettem senior, 270 őstag, 365 addikt. Ha ez is érdekes.
Úgy, hogy hajnaltól dolgozom kora délutánig. A szabadidőm nagyrészét pedig itt töltöm. Nem a kocsmában, a tó parton .... stbNa, ez igy már rendben van.
Egy nick-et soha ne várd el, hogy tiszteljenek önmagáért. Ráadásul ismeretlenül. Az off-ban néha előfordul, hogy kitekert, néha kóstolgatásnak tűnő kérdéseket kapsz, sőt máshol is akad ilyesmi. De akkor vívod ki magadnak az igazi tiszteletet, ha ilyenkor a kérdésre figyelsz és nem a stílusra.

Hold: szólj majd apának, megoldjuk.
-
Hold
őstag
Én 32 (ha ez érdekes).
A nyálam nem verem, csak bátorkodtam felhívni az illető figyelmét arra ha már a ph-s "múltam" nem tiszteli. Akkor tisztelje az embert!180-ik napon lettem senior, 270 őstag, 365 addikt. Ha ez is érdekes.
Úgy, hogy hajnaltól dolgozom kora délutánig. A szabadidőm nagyrészét pedig itt töltöm. Nem a kocsmában, a tó parton .... stbHa még 1 ember jön aki kb 1 éve van itt és addikt vagy hasonló rangú akkor töröltetem magam
-
Gyuri27
félisten
Én csak 30 leszek kérlek szépen, pont holnap.
De nem verem a nyálam a koromra még akkor sem, ha 10-15 évvel fiatalabb nálam valaki. Arra meg, hogy gyereked van egyáltalán miért?
Legyél rá büszke, de felhozni, mint érvelést, hát szánalmas, ne haragudj.
Tudod, mindenki képes gyereket nemzeni, aztán elválik, ki, mi lesz belőle ha felnő. De nem mindegy mit hoz otthonról magával.
Nem olyan stílusban válaszoltál, mint ahogyan megszólítottak. Nem arra vonatkozott a kérdés, ki is vagy valójában és mid van, mid nincs. Egyszerűen arra vonatkozott, hogyan hoztál össze ennyi hsz-t 3 hónap alatt.
Én 32 (ha ez érdekes).
Úgy, hogy hajnaltól dolgozom kora délutánig. A szabadidőm nagyrészét pedig itt töltöm. Nem a kocsmában, a tó parton .... stb -
I_Am
veterán
-
venember83
nagyúr
De nem verem a nyálam a koromra még akkor sem, ha 10-15 évvel fiatalabb nálam valaki. Arra meg, hogy gyereked van egyáltalán miért?
Tudod, mindenki képes gyereket nemzeni, aztán elválik, ki, mi lesz belőle ha felnő. De nem mindegy mit hoz otthonról magával.
Nem olyan stílusban válaszoltál, mint ahogyan megszólítottak. Nem arra vonatkozott a kérdés, ki is vagy valójában és mid van, mid nincs. Egyszerűen arra vonatkozott, hogyan hoztál össze ennyi hsz-t 3 hónap alatt.
Hmm, gépet kellene ajánljak egy priviző elvtársnak, úgy, hogy folyton csökken az erre szánt összeg (jelenleg bruttó 150k), ráadásul azt sem mondja meg milyen gép kell, monitorral, egérrel és billentyűzettel vagy ezek nélkül, annyit tudok, hogy alapgép kell legyen. Vicces. Ignore lista lesz ebből. De csak azért, mert disznó vagyok.
Nem a szárnyas fejvadásznak szól a hsz, csak válasz lett, véletlenül.
Gyuri27: Ne kapd fel a vizet, nincs miért, nyugi van. Vasárnap, hétvége.

-
poffsoft
veterán
Szerintem megint felhúzott a kresz topik szerintem?
(heppi bőrzdéj, addig is)

-
Hold
őstag
Szólíthatlak Apunak ? nekem jövőre lesz 30

-
Kazimír
őstag
Ejjj.. ember! Én Téged néha nem értelek.
Félszavakból pláne..
Úgyhogy leírom hosszabban:Sejtem, hogy a "lessz" szóval van gondod, de mivel idéztem(!) tőle, ezért ugyanúgy kell, hagynom, ahogy volt, nem javíthatom ki. A bedöntésnek ehhez semmi köze. Általában bedöntöm az idézeteket, hogy még feltűnőbb legyen idézet mivoltuk.

-
I_Am
veterán
-
poffsoft
veterán
-
Gyuri27
félisten
Szerintem meg.....
Na mindegy. Válaszoltam abban a jó stílusban amiben megszólitottak!
Mi alapján ítélsz (mert ez alpján, neked még kitörölni sincs mivel)? Azt hiszem erre gondolt ftc! Lehet, hogy itt a reg alapján lehet okosakat írni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
2400 - 2301
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu- ÚJ GamerPC 999 - Intel Ultra 7 265KF - RTX 5070 - 32GB DDR5 -2TB NVMe -GARANCIA
- Lenovo ThinkPad 14"/i5-1135G7/32GB/240GB/magyar bill.
- Lenovo ThinkPad 14"/Ultra5-125U/16GB/480GB/magyar bill.
- ASUS ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI DDR5 Alaplap
- Xiaomi Redmi Note 15 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682, 100% AKKSI
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 AMD Ryzen 4680U 16GB 256GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nincs TV-nk a vihar óta
Ja, utána meg futás 17km-t hazáig...