Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Olyan nagyszabású tervekkel vettem én az N80-at, hogy milyen jó lesz, wifi, netezek majd orrba-szájba, ha nem vagyok otthon... Napersze... Egyedül akkor volt értelme, mikor Horvátországban tudtam használni.
3 megapixeles kamera? Hűű, mennyi fotót csinálok majd. Nappppersze...
MP3 lejátszó? (volt már az előző telefonjaimban is, de akkor még elnéztem a hibákat). Kényelmetlen, hogy mindig elő kell venni a zsebemből, ráadásul pont akkor merül le a telefon, mikor épp szükség lenne a telefonálásra.
Filmet is akartam nézni, de az egérmozitól hamar elment a kedvem.
A GPS-t utólag vettem, de csak totál ismeretlen helyen van értelme. Ott viszont nagyon jó.
Na, ezért döntöttem úgy, hogy kerítek mellé egy másik telefont, ami nem drága, nagyon szép és lehet vele telefonálni, meg SMS-t írni. A 8910-re esett a választásom. Titán-ház, talán a legszebb telefon, amit láttam és jól bírja az aksi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest