Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL
    addikt

A lenyeges, hogy adja elo az ember, es menyire erzodik lenezesnek. Lehet amit az egyik nem tart sertonek, a masik oldal nagyon is annak erzi.
    Lasd az "intelligens" jatekos peldad anno, felem. Ezt mar tobbszor megbeszeltuk, tobb alkalommal is ugy ereztem mar hogy hulyenek vagyok nezve, netan leneztek. Igen , erre meg en agrozom, mint Marty a "nyuszi vagy"-ra. :U

Az ertelmes vitakat/velemenykulonbseget szeretem. A masokat lenezo, lealazoakat, netan rossz fenyben feltuntetni kivanoakat viszont nagyon nem.

Eq: nem lelki gugyogesre vagyik az ember. De nem is a cinikus direkt labtorlesre. :U

nolf: egyetertek. Ennek nem itt volt a megfelelo helye, jobb lett volna neki privatban. De ezt o tudja igazan. Viszont meg mindig azt gondolom, hogy nem kizarolag az az egy hozzaszolasod verte ki a biztit, itt ez mar regebb ota gyulik, ha ennyire kifakad az ember.

mit jelent az hogy agrozni, mert már többedszer látom, de bármilyen ékezetet teszek vagy nem teszek hozzá, nem jön ki semmi általam ismert szó

Új hozzászólás Aktív témák