Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
Hasznald a sajat telod mert mukodni fog, 1 het alatt sztem 2-3 sms pont belefer, aztan jonapot.
En azt hiszem 18 nap alatt 14 helyen szalltam meg es mindenhol volt wifi de lehet maganszallon leszel, ki tudja.
A mar vartam ezeket a kommenteket megjegyzeshez meg: nem csoda hogy vaetad hiszen valami rettenetesen nevetsegesnek tunik egy-ket telefonhivason aggodni mikozben az embernek megadatik, hogy amerikaba latogasson. Azt meg mar millioan javasoltuk hogy keress valami mas melot/menj kulfoldre, mert diplomaval ennyi idosen ertelmes emberkent en pl kivitelezhetetlennek tartom hogy szinte naprol napra elsz, allandoan beteg vagy es elegedetlen. Kezdj valamit azzal a szamodra valoszinuleg kilatastalan eleteddel, mert senki nem fogja megtenni helyetted, panaszkodassal meg szart sem ersz.

Pl kerj kolcson hogy elvezd azt a kurva amerikai utat, amennyire lehet. En mikor mentem mar 3. honapja voltam munkanelkuli es kb 2000 fontot kellett kolcsonkernem hogy maximalisan tudjam elvezni az addigra mar reg lefixalt nyaralast. 4 honapomba telt visszafizetni es rohadtul nem erdekel mert elveztem az utat elejetol vegeig es nem kellett fillereket szamolgatnom. Ha meg nincs penz, akkor menj akkor, amikor lesz.
Es most kezdhetsz ismet szivbol utalni, nem erint meg

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Facebook és Messenger
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- További aktív témák...
- AOC C27G4ZXU FHD / 280hz / 0.3ms
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- BOYA BY-V2 2.4 GHz-es, ultrakompakt, duál vezeték nélküli mikrofon szett
- LENOVO ThinkPad Yoga 370,14",FHD, i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,LTE,TOUCH
- 2018 MacBook Air 13 Retina, i5, 256 GB SSD / 8 GB ram, nemrég hőpasztázva + tisztítva, karcmentes,
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest