- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mi csak azért nem 26-án indultunk haza, hanem 27-én, mert a barátnőm nem volt jól és inkább ráhagytunk még egy éjszakát. A Kunszentmiklós-Bp.-vonal (amin jöttünk) amúgy híresen szar ilyen szempontból, ha valóban komoly hó esik, akkor gyakorlatilag lebénul, olyankor meg helyette valami fél megyét körbetekergő pótlóbuszjárat van.

De - még ha nem is pontos általában a meteorológia (és igen, én hozzád képest PC módon fogalmazok most
) - lehetett számolni a hóeséssel, szóval azért aki gyakorlatilag azon kesereg, hogy most leesett és ez milyen váratlanul szar volt, azért erősen esélyes egy Darwin-díj helyezésre szerintem. 
kukac:
van valami ehhez hasonló, csak Maxdata feliratos házam, ha kell, ingyen odaadom, asszem, csak le kell pucolni, ami itt matricanyomok eltávolítását is jelenti.
Amúgy én valami fekvő brand házat néznék, HP, Dell vonalon (ha jól emlékszem, a kisebb Lenovo ThinkCentre házak nem szabvány ATX tápot használnak, úgyhogy azokat lehet, hogy nem erőltetném).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Merevlemez felügyelet SMART (S.M.A.R.T.) segítségével - www.hdsentinel.com
- Nintendo Switch 2
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Asus TUF X670E-PLUS WIFI AM5 alaplap (kis sérüléssel)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) - lehetett számolni a hóeséssel, szóval azért aki gyakorlatilag azon kesereg, hogy most leesett és ez milyen váratlanul szar volt, azért erősen esélyes egy Darwin-díj helyezésre szerintem.