Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mi csak azért nem 26-án indultunk haza, hanem 27-én, mert a barátnőm nem volt jól és inkább ráhagytunk még egy éjszakát. A Kunszentmiklós-Bp.-vonal (amin jöttünk) amúgy híresen szar ilyen szempontból, ha valóban komoly hó esik, akkor gyakorlatilag lebénul, olyankor meg helyette valami fél megyét körbetekergő pótlóbuszjárat van.

De - még ha nem is pontos általában a meteorológia (és igen, én hozzád képest PC módon fogalmazok most
) - lehetett számolni a hóeséssel, szóval azért aki gyakorlatilag azon kesereg, hogy most leesett és ez milyen váratlanul szar volt, azért erősen esélyes egy Darwin-díj helyezésre szerintem. 
kukac:
van valami ehhez hasonló, csak Maxdata feliratos házam, ha kell, ingyen odaadom, asszem, csak le kell pucolni, ami itt matricanyomok eltávolítását is jelenti.
Amúgy én valami fekvő brand házat néznék, HP, Dell vonalon (ha jól emlékszem, a kisebb Lenovo ThinkCentre házak nem szabvány ATX tápot használnak, úgyhogy azokat lehet, hogy nem erőltetném).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Interactive Brokers társalgó
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ingatlanos topic!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) - lehetett számolni a hóeséssel, szóval azért aki gyakorlatilag azon kesereg, hogy most leesett és ez milyen váratlanul szar volt, azért erősen esélyes egy Darwin-díj helyezésre szerintem.