- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Úgy kellett most nekem is ez a krva hóesés - pont arra a napra, amit hetekkel ezelőtt kijelöltünk, hogy én csak azért felautózok Pöstre, mert 3 baráttal összeülünk évet zárni, igényesen (urasan) megvacsorázni, finoman iszogatni - mint hátamra a púp, vagy seggemre egy furunkulus.
Nem három nappal ezelőtt, nem 4 nappal ezután, hanem éppen pont most. Mondjuk sejtettem, hogy vasárnap napközben esni fog, de most jöttem meg szomszéd faluból exkollégákkal hotdogpartiztunk, és odafelé még semmi, hazafelé meg kilépünk az udvarra, és jó katolikushoz méltó fél perces káromkodással vettük tudomásul, hogy 5 centi hó alatt van minden, út, kocsi, még tán a lfsz is.
Én elkerültem 3 őzet, 4 tuningladát, meg a hó alatti kátyúk nagyobbik részét, így sikerült jönnöm 20 km-t 40-es átlagtempóval.Utálom a telet és a havat, nemtom ezt itt mondtam-e már valaha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motoros topic
- AMD FX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest