Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bandus
    veterán

A négyest mindenki útálja... Amúgy az még nem is annyira rossz rész - már ha nem számítjuk azt, hogy gyakorlatilag 60-nal lehet menni Üllőtől Pilisig - a románok és a kamionok nem arra járnak, hanem az M5 felé.

De ahogy utána olvastam, itt is az volt a hiba, hogy jött szembe egy majom, aki előzött - záróvonalon át, a kanyarodó felüljárón. És a tűzoltó nem akart frontálisan nekimenni, inkább félrerántotta a kormányt. Érted, ezért dől az árokba a 20 tonnás autóval, mert nem akar valakit kilapítani. :Y
    Elképesztő, hogy milyen állapotok vannak itt.

Az autós topicban pedig éppen azzal dicsekszik egy újab őrült, hogy mely szakaszokon ment már 200-zal, és milyen jól kanyarodik a verda. Hihetetlen... :(

-----------------------------

én a futós topikból "ismerem", de ezen most meglepődtem, hogy ennyire el legyen szállva, csöndben is maradok inkább. bár az említett szakaszok egy részét talán még csukott szemmel is levezetném, de akkor sem merném így tolni neki sosem.

bár azért most kicsit sajnálom, hogy nem akkor támadt kedve erősködni, amikor arra mentünk az r35 gt-r-rel ;]

Új hozzászólás Aktív témák