- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
én is írnék még pár sort a hét történéseihez, ami felett még mindig nem tértem napirendre.
számomra amúgy is elég nehéz időszak ez. kezdődött a szakításunkkal, aztán folytatódott nagypapám kálváriájával, szegény - tudom, nem szép ilyet írni - nem tudom, hogy meddig bírja még, nagyon nagyon leépült, meredeken az utóbbi pár hónapban. a héten felmondott egy jó cimborám, mentorom, akitől rengeteget tanultam és szerettem vele együtt dolgozni. ez sok utat nyit meg nekem, még sem vagyok feltétlenül boldog, plusz így nekem is nehezebb lesz elmozdulnom (főleg, hogy nem kevesebb mint 105 nap a felmondási időm, amit így szinte biztos, hogy kitöltetnének velem). és erre jött rá még integra is, ami betette a kaput és ha furcsa, ha nem a mécses is eltört. nehezen élem meg a veszteséget még ilyen esetben is, amikor nincs közvetlen ismertség.
én nagyon sokat köszönhetek ennek a fórumnak és az itteni tagoknak, pedig sokatokkal nem találkoztam még személyesen. az én családomban nincsenek különösebben tapasztalt, tájékozott, vagy tanult emberek, akiktől tanácsot várhat az ember komolyabb témákban, nem tudom megvitatni velük a külföldre költözés részleteit, az munkahelyváltás problémáit. és itt az összes ilyen kérdésben nagyon sok segítséget kaptam már a topikban és privátban is, főleg, denem kizárólag és nem sorrendben emvyt, Viszlátot és igen, Integrát ideértve, ezért is rázott meg az elvesztése.
fura kapcsolat alakult ki ebben a topikban, ha olyan témáról beszélgetek ami elő jött itt is és beugrik valaki álláspontja, már reflexszerűen úgy hivatkozom, hogy "egy ismerősöm"
tényleg meglepő, hogy mennyi mindent tudunk egymásról és való igaz, hogy sok esetben többet kommunikálunk, mint az amúgy irl barátainkkal.nem is tudom, hogy hova akartam kilyukadni ezzel a gondolatmenettel, egyelőre befejezem itt, aztán majd maximum folytatom, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Egyszerű kávé topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tényleg meglepő, hogy mennyi mindent tudunk egymásról és való igaz, hogy sok esetben többet kommunikálunk, mint az amúgy irl barátainkkal.