Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
én is írnék még pár sort a hét történéseihez, ami felett még mindig nem tértem napirendre.
számomra amúgy is elég nehéz időszak ez. kezdődött a szakításunkkal, aztán folytatódott nagypapám kálváriájával, szegény - tudom, nem szép ilyet írni - nem tudom, hogy meddig bírja még, nagyon nagyon leépült, meredeken az utóbbi pár hónapban. a héten felmondott egy jó cimborám, mentorom, akitől rengeteget tanultam és szerettem vele együtt dolgozni. ez sok utat nyit meg nekem, még sem vagyok feltétlenül boldog, plusz így nekem is nehezebb lesz elmozdulnom (főleg, hogy nem kevesebb mint 105 nap a felmondási időm, amit így szinte biztos, hogy kitöltetnének velem). és erre jött rá még integra is, ami betette a kaput és ha furcsa, ha nem a mécses is eltört. nehezen élem meg a veszteséget még ilyen esetben is, amikor nincs közvetlen ismertség.
én nagyon sokat köszönhetek ennek a fórumnak és az itteni tagoknak, pedig sokatokkal nem találkoztam még személyesen. az én családomban nincsenek különösebben tapasztalt, tájékozott, vagy tanult emberek, akiktől tanácsot várhat az ember komolyabb témákban, nem tudom megvitatni velük a külföldre költözés részleteit, az munkahelyváltás problémáit. és itt az összes ilyen kérdésben nagyon sok segítséget kaptam már a topikban és privátban is, főleg, denem kizárólag és nem sorrendben emvyt, Viszlátot és igen, Integrát ideértve, ezért is rázott meg az elvesztése.
fura kapcsolat alakult ki ebben a topikban, ha olyan témáról beszélgetek ami elő jött itt is és beugrik valaki álláspontja, már reflexszerűen úgy hivatkozom, hogy "egy ismerősöm"
tényleg meglepő, hogy mennyi mindent tudunk egymásról és való igaz, hogy sok esetben többet kommunikálunk, mint az amúgy irl barátainkkal.nem is tudom, hogy hova akartam kilyukadni ezzel a gondolatmenettel, egyelőre befejezem itt, aztán majd maximum folytatom, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- VR topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Windows 11
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tényleg meglepő, hogy mennyi mindent tudunk egymásról és való igaz, hogy sok esetben többet kommunikálunk, mint az amúgy irl barátainkkal.