Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Most nézem, hogy az itteni MM-ben már van Nexus 9 (32GB, LTE nélkül), közel 500 EUR-ért. Még jó, hogy kapni... Nexus 5-öt (16GB) viszont sehol nem látok 340-350 EUR alatt, úgyhogy ha Mo-n valaki 90k-ért árulja, ott valami nem kerek, én azt inkább köszönöm, de nem kérném.
integra: Azért amikor alig több, mint egy évesen tönkrement a nyomtatóm, jól esett, hogy szó nélkül kaptam egy újat. Akkor örültem, hogy a 3 év garisat vettem, és nem az egyéveset. Ugyanígy volt Katica első kint vett okostelefonjával, egy Galaxy S Plus-szal, szintén túl volt már egy éven, amikor elkezdett haldokolni, kaptunk ahelyett is másikat, miután a szervizben végzett szoftverfrissítés sem segített rajta. Mo-n fényképezőm halt meg 1-2 hónappal a kétéves garidő lejárta után, a következőt itt már 2 helyett 5 évre bővített garival vettem, ez a felár volt valami 50 EUR (általában a vételár 15%-a körül adnak hozzá ilyesmit). Mobilra, tabletre szerintem nem is adnának 5 évet, nem is lenne sok értelme, jellemzően ilyenkorra már úgyis elavult lesz, de a 2 évnél kevesebbnél azért összehúznám a szemöldököm.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Escape from Tarkov
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- BestBuy ruhás topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- DOOM - The Dark Ages
- MIUI / HyperOS topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest