- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Itt a városban van 1-2 hely ahova fel szoktunk mászni, pl a régi vidámpark épületei(óriáskerék stb.), amiket simán meg lehet közelíteni, és nem magánterület vagy ilyesmi. Jó móka ez és biztonságos ha az ember jól mozog és tud mászni, de itt is történnek balesetek. Egy falrol kapaszkodtam épp át egy vas gerendára, hogy onnan leugorjak, de tovább tartottam mint kellett volna, nehogy ráessek valakire, és lecsúszott a kezem amikor a lábam már átlibbent alattam.így nem telitalppal érkeztem, és a lábam azonnal kicsúszott, mert alattam vizes volt a kő. tudom mik voltak a hibák, de azt is,h miért nem figyeltem eléggé. nemrég lett vége az 1éves kapcsolatomnak ami eléggé megviselt, és a falmászás az ami a legjobban kikapcsolja az agyam és nem gyötörnek az emlékek. csak megláttam a lehetőséget és elindultam, de előtte nem mértem fel,h hol milyen hibákat lehet véteni. alapesetben mindenhol látom, hogy mikor mi történhet, és fel lehet rá készülni. sose tört még el semmim, pedig estem már rengetegszer hatalmasakat.
fel lehet fogni streatakárminek, falmászásnak, vagy parkour-nak is esetleg.
És nem veszélyesebb mint pl.: 90-el menni egy Matizzal
Én ezt élvezem
Alig várom, hogy felépüljek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Könyvajánló
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én ezt élvezem