Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ettől jobban csak az tetszett pár éve, amikor nagyjából beköltözésem után hét hónappal az első villanyóra leolvasás után a helyi áramszolgáltató kiküldött egy számlát, nyolcnapos fizetési meghagyással 235000Ft-ról, hogy ennyi volt a túlfogyasztásom...
Kicsit meglepődtem - nem nagyon tudok arról, hogy mondjuk varrodát üzemeltetnék itthon, vagy bármilyen más ipari létesítményt...
Magamhoz vettem a számlát és befáradtam az ügyfélszolgálatra, ahol kulturált érdeklődésemre az ott helyet foglaló hölgyemény csak annyit mondott, hogy ez ennyi, be kell fizetni és kész...
Itt durrant el az agyam és szóltam neki, hogy rángassa elő a főnökét az irodájából, mert az általa megadott tárgyalási alapot nem vagyok hajlandó elfogadni...
Kiderült, hogy a jóemberek villanyórát cseréltek két leolvasás között, csak ezt elfelejtették felvezetni a nyilvántartásukba - de a különbözetet szépen kiszámlázták, szívfájdalom nélkül...
Azzal próbáltak vigasztalni, hogy az előtte való hónapban a nagyvezírüknek küldtek ki másfélmillás számlát - kedvem lett volna megkérdezni, hogy és én mi a lóf@szt csináljak a dologgal...
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Bolond az, aki pénzt fizet azért, hogy pénzt vegyen ki a bankból, amikor a bankkártyás fizetés mindenhol ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Drón topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest