Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ettől jobban csak az tetszett pár éve, amikor nagyjából beköltözésem után hét hónappal az első villanyóra leolvasás után a helyi áramszolgáltató kiküldött egy számlát, nyolcnapos fizetési meghagyással 235000Ft-ról, hogy ennyi volt a túlfogyasztásom...
Kicsit meglepődtem - nem nagyon tudok arról, hogy mondjuk varrodát üzemeltetnék itthon, vagy bármilyen más ipari létesítményt...
Magamhoz vettem a számlát és befáradtam az ügyfélszolgálatra, ahol kulturált érdeklődésemre az ott helyet foglaló hölgyemény csak annyit mondott, hogy ez ennyi, be kell fizetni és kész...
Itt durrant el az agyam és szóltam neki, hogy rángassa elő a főnökét az irodájából, mert az általa megadott tárgyalási alapot nem vagyok hajlandó elfogadni...
Kiderült, hogy a jóemberek villanyórát cseréltek két leolvasás között, csak ezt elfelejtették felvezetni a nyilvántartásukba - de a különbözetet szépen kiszámlázták, szívfájdalom nélkül...
Azzal próbáltak vigasztalni, hogy az előtte való hónapban a nagyvezírüknek küldtek ki másfélmillás számlát - kedvem lett volna megkérdezni, hogy és én mi a lóf@szt csináljak a dologgal...
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy ruhás topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gitáros topic
- BMW topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest