- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ettől jobban csak az tetszett pár éve, amikor nagyjából beköltözésem után hét hónappal az első villanyóra leolvasás után a helyi áramszolgáltató kiküldött egy számlát, nyolcnapos fizetési meghagyással 235000Ft-ról, hogy ennyi volt a túlfogyasztásom...
Kicsit meglepődtem - nem nagyon tudok arról, hogy mondjuk varrodát üzemeltetnék itthon, vagy bármilyen más ipari létesítményt...
Magamhoz vettem a számlát és befáradtam az ügyfélszolgálatra, ahol kulturált érdeklődésemre az ott helyet foglaló hölgyemény csak annyit mondott, hogy ez ennyi, be kell fizetni és kész...
Itt durrant el az agyam és szóltam neki, hogy rángassa elő a főnökét az irodájából, mert az általa megadott tárgyalási alapot nem vagyok hajlandó elfogadni...
Kiderült, hogy a jóemberek villanyórát cseréltek két leolvasás között, csak ezt elfelejtették felvezetni a nyilvántartásukba - de a különbözetet szépen kiszámlázták, szívfájdalom nélkül...
Azzal próbáltak vigasztalni, hogy az előtte való hónapban a nagyvezírüknek küldtek ki másfélmillás számlát - kedvem lett volna megkérdezni, hogy és én mi a lóf@szt csináljak a dologgal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Robogó, kismotor
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Iqos cigaretta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légtisztítót vegyek?
- OLED monitor topic
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4658, 90% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest