Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ettől jobban csak az tetszett pár éve, amikor nagyjából beköltözésem után hét hónappal az első villanyóra leolvasás után a helyi áramszolgáltató kiküldött egy számlát, nyolcnapos fizetési meghagyással 235000Ft-ról, hogy ennyi volt a túlfogyasztásom...
Kicsit meglepődtem - nem nagyon tudok arról, hogy mondjuk varrodát üzemeltetnék itthon, vagy bármilyen más ipari létesítményt...
Magamhoz vettem a számlát és befáradtam az ügyfélszolgálatra, ahol kulturált érdeklődésemre az ott helyet foglaló hölgyemény csak annyit mondott, hogy ez ennyi, be kell fizetni és kész...
Itt durrant el az agyam és szóltam neki, hogy rángassa elő a főnökét az irodájából, mert az általa megadott tárgyalási alapot nem vagyok hajlandó elfogadni...
Kiderült, hogy a jóemberek villanyórát cseréltek két leolvasás között, csak ezt elfelejtették felvezetni a nyilvántartásukba - de a különbözetet szépen kiszámlázták, szívfájdalom nélkül...
Azzal próbáltak vigasztalni, hogy az előtte való hónapban a nagyvezírüknek küldtek ki másfélmillás számlát - kedvem lett volna megkérdezni, hogy és én mi a lóf@szt csináljak a dologgal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Hálózat, Klső meghajtók
- Bittorrent topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (FOGLALVA)
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest