Hirdetés
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
pussy_cat
üzenetére
biztos bunkó vagyok és paraszt mint általában, de megmondod mi értelme van sírni-ríni, magadat sajnálni sajnáltatni ahelyett hoyg előrenéznél és a dolgokkal nem törődve magadon erőt véve mennél tovább az élet útján?
én eddig akárhányszor csalódtam/elkúrtam vmit/rossz helyzetbe kerültem, csak az segített hogy bemagyaráztam magamnak hogy sírással nyámnyiláskodással nem érek el semmit, és nyomultam tovább. azóta is élek.

katica: természetesen én sem arról beszélek hogy ha történik vmi rossz akkor nem szabad sírni, mert én is tudom hogy az bizony megkönnyebbülést okoz. szvsz annak nincs értelme hogy napokig siránkozzon vki vmin.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest