- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pussy_cat
üzenetére
Nemtom, nem voltam még Csepelen
bár nemtom mi történt veled ami miatt ennyire kivagy, de biztos vagyok benne, hogy ki fogod heverni, mindent ki lehet, mindent ki kell nincs mese, éniselveszítettem már annyi embert az életben, hogy nyugodtan leülhettem volna és a mai napig szomorkodhatnék, csakhogy nem ilyesmire tanítottak engem azok az emberek, hanem arra hogy bármilyen körülmény között legyek vidám, és én megpróbálok ennek megfelelni, mégha ez némelyik embernek nem tetszik, arra is megtanítottak hogy az ilyenek ellen bevegyem a lesz@rom tablettát
. ami nem öl meg kislány, az csakis erősebbé tesz
hejj, csak lennék 10 évvel fiatalabb
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Serviio
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen NAS-t vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Trollok komolyan
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
bár nemtom mi történt veled ami miatt ennyire kivagy, de biztos vagyok benne, hogy ki fogod heverni, mindent ki lehet, mindent ki kell nincs mese, éniselveszítettem már annyi embert az életben, hogy nyugodtan leülhettem volna és a mai napig szomorkodhatnék, csakhogy nem ilyesmire tanítottak engem azok az emberek, hanem arra hogy bármilyen körülmény között legyek vidám, és én megpróbálok ennek megfelelni, mégha ez némelyik embernek nem tetszik, arra is megtanítottak hogy az ilyenek ellen bevegyem a lesz@rom tablettát
. ami nem öl meg kislány, az csakis erősebbé tesz