Hirdetés
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Google Pixel topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Én most hízni szeretnék, de nem a sok szex miatt vagyok vékony. Mi már nagyon kiszámíthatóan élünk, szeretkezünk, és csinálunk minden mást.
Ez az igazság. Ez bizonyos szempontból jó, bizonyos szempontból nem. De valószínű, hogy nagyon sokan vannak így a korosztályomban. Én minden helyzetből kihozom a maximumot, az örömforrásokat is kihasználom az életemben. Az biztos, hogy nem az evéssel kompenzálok,de imádok enni.
Lehet hogy furcsa, de jól érzem magam a bőrömben, szeretem a férjem, és senkitől sem várok el többet, mint amire képes. 
Ez nem Race-ra értendő!

Race: ha bírod !
Robotka:
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez az igazság. Ez bizonyos szempontból jó, bizonyos szempontból nem. De valószínű, hogy nagyon sokan vannak így a korosztályomban. Én minden helyzetből kihozom a maximumot, az örömforrásokat is kihasználom az életemben. Az biztos, hogy nem az evéssel kompenzálok,de imádok enni.