Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Én most hízni szeretnék, de nem a sok szex miatt vagyok vékony. Mi már nagyon kiszámíthatóan élünk, szeretkezünk, és csinálunk minden mást.
Ez az igazság. Ez bizonyos szempontból jó, bizonyos szempontból nem. De valószínű, hogy nagyon sokan vannak így a korosztályomban. Én minden helyzetből kihozom a maximumot, az örömforrásokat is kihasználom az életemben. Az biztos, hogy nem az evéssel kompenzálok,de imádok enni.
Lehet hogy furcsa, de jól érzem magam a bőrömben, szeretem a férjem, és senkitől sem várok el többet, mint amire képes. 
Ez nem Race-ra értendő!

Race: ha bírod !
Robotka:
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez az igazság. Ez bizonyos szempontból jó, bizonyos szempontból nem. De valószínű, hogy nagyon sokan vannak így a korosztályomban. Én minden helyzetből kihozom a maximumot, az örömforrásokat is kihasználom az életemben. Az biztos, hogy nem az evéssel kompenzálok,de imádok enni.