Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
betévedtem
ilyen sztorim nekem is van. december nagyon elején jelentkeztem x céghez, linux rendszeradmin állásra. fejvadász interjú oké, behívtak a céghez januárban, visszajelzés szimpi, jó stb, lesz harmadik kör, az angol vezérig felhív telón. megvolt, szimpi, jó, angol szuper, nem hivatalosan közlik, hogy fel vagyok véve. aztán 2 hétig semmi, majd teló: változások vannak a pozícióban, elsorolja, érdekel-e így is. igen. jó. pár hét múlva újra változások, nem baj érdekel, jó. de még engedélyeztetniük kell ezt a pozíciót az amerikában lévő vezetőséggel, türelmemet kérik. jó. március végén: bocsika, de mégse kell linuxos admin, azokat a feladatokat kivettük, marad service adminként a pozíció, ami inkább helpdesk jellegű, meg a kért domainek/mélcímek ilyesmik létrehozása, dokumentálás. mondom jó ez is. akkor menjek be még egy interjúra. megvolt. válasz semmi hetekig, közben hirdettek webfejlesztős állást, gondoltam annak a másiknak már lőttek, jelentkeztem erre. kiderült, hogy nem, kicsit mérges volt leendő főnök emiatt, de mondta, hogy akkor próbáljam meg azt, ha nem jön össze, vissza hozzá. fejlesztő csoporttól hívtak 2 hét múlva, hogy fejlesztő meló nincs mégse, de van site tester állás. mondom jó. gyere interjúra (ötödik alkalom). megvolt, szimpi, teszt kiváló, angol is. akkor következő héten gyere be újra, itt lesz az angol vezérig, interjú vele is (ez volt tegnap). szimpi, szakmailag jó, angol jó, hét végéig értesítjük. most kíváncsi vagyok, hogy közel 5 hónap görcsölésnek mi lesz a vége...
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- VR topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- D-Link DIR-860L
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest