Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
errefele nem kínos a sörvásárlás, nem nézik ki az embert a bótbúl, sőt, a személyit se kérik, legalábbis tőlem. ritka a nagyszakállú 18 év alatti emberke...
az más kérdés, hogy mostanában nem iszok sört, mert valahogy nem érzek leküzdhetetlen sörözhetnéket.
állatzabálásnál meg maradok a 3 +- 1 lábú gerinces lényeknél, nem vagyok egyelőre rászorulva az alacsonyabb rendűekre.
növények, állatok, gombák, véglények... ez utóbbit magában még nem ettem, de leginkább azért, mert az mindenben van. az első 3 képviselői megfelelő specifikációval jöhetnek. kedvenc állatom a sült csirkecomb, meg a pacalpörkölt. növények közül a rakottkrumplit szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest