Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VladimirR
    nagyúr

hat vicces, de a kuton minden alkalommal elkerik valami uj torveny van itt
    pedig 1 eve oda jarok es mar tudjak kivulrol azt is hogy 61
    de meg kell mutatni
    ez a'merika
    salynos, mar tobbnek nezek ki mint 30 mert addig kell elkerni amig valaki annyinak nem nez ki
    de itt mas a torveny
    es a vicc ha nem lenne nalam ID nem adnanak 47 evesen ehhe
    Kidus se kapott hihi:)

"es a vicc ha nem lenne nalam ID nem adnanak 47 evesen ehhe"

nem, a vicc az, ami itt megy
    anno, mikor bejott a dohanyzas ellenes torvennyel, hogy 18 even aluli nem vehet cigarettat, igy 16-17 eves lehettem
    bent ulunk haverokkal egy kocsmaban, sorozgetunk, talan tomenyet is ittunk (valoszninu, akkoriban szinte mindent mnegittunk), nem tudom, a lenyeg, hogy alkoholt fogyasztottunk (amit ugyanugy nem adhatnak 18 even alulinak, s az mar elotte is ugy volt)
    szoval, egyik kornel kertuk az itokakat, s nekem epp elfogyott a cigim, kertunk egy doboz szofit is
    hozza a csaj, teszi le az uvegket/poharakat, ideadja a cigit, majd halkan megjegyzi: "ezt nem itt vettetek"
    en meg csak pislogtam, s gondoltam magamban, hogy az nem baj, ha ott rungunk be, de a cigit nem ott vettuk?
    erdekes hozzaallas
    gondolom mara ez annyit valtozott, hogy ugyanugy nem foglalkoznak a cigaretta arusitasanak tilalmaval sem 18 even aluliak eseteben

ezzel persze nem azt mondom, hogy ami nalatok van az optimalis (tulzasnak tartom, hogy mig valaki 16-17 evesen mar autot vezethet, amivel nem csak sajat, de masok eleteert is felel valaki, de egy sort csak 21 eves koraban ihat legalisan) - szerintem az sem jo
    valahol a ketto kozt kellene lennie idealis esetben a szabalyzasnak

Új hozzászólás Aktív témák