-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
válasz
Modst3R #9826 üzenetére
Azt a kártyán nem tudom hová fűzni.
(#9827) NetTom, #9828) kenwood : köszi az ötleteket!
Akkor inkább marad így.
Láttam egy videón ahol a srác egy hátlapi slot takarólemezzel támasztotta meg, elég jól elrakta hátra és nem is látszott,. Na de az egy slotos kártya volt, ez meg három, vagyis nem fér alá.
(#9829) akoska07: asszem nincsenek csavar helyek, de azért köszi.
-
válasz
Modst3R #9447 üzenetére
Kétségtelen hogy ezek jó tápok, de mi értelme 1 db 980Ti alá egy 650Wos tápot pakolni?
VX450 is simán elvitte nálam
Persze másnak nem ajánlanám ezt a manővert, mert nyilván ez már határeset (mondjuk még így sem volt sem meleg, sem hangos
), de a 650 nagyon overkillnek tűnik.
+SoulRiever- dehogy kevés... bőven elég lesz az is
-
válasz
Modst3R #9415 üzenetére
Gondolod az a plusz 5MHz hoz majd annyit ?
Az 50MHz mem órajel emelés kb ugyanannyit jelent,mint a GPU-nak az a plusz 5MHz.Ez egyébként elég fura,hogy 1440-re nem elég ott a tuningolt 980Ti.
Nem ismerem a játékot mennyire van optimalizálva, mennyire eszi a gépet és a vga-t. -
kenwood
veterán
válasz
Modst3R #9415 üzenetére
Szerintem ez is olyan elvi dolog,mint a no tuning.
Mas 1 csuszkat visszahuzna ,te meg picit taposol a belen a kartyanakMindket megoldas mellett szolnak ervek,nincs egy igazsag.
Te ugy vagy vele,hogyha mar ennyi penzt kiadtal,legalabb 1440p-ben ne legyen kompromisszum.
Meg amit lehet,hozzunk ki a kartyabol,ugyis eladod,mielott lejar a gari.Mas meg ugy van vele,hogy egy beallitast minimalisan visszaveve nem fog erdemi kulonbseget latni a grafikaban,kar a tuzzel jatszani.
#9411 nehezen tudok vitaba szallni veled,mivel a 20-30 szavas kormondatokban elakadtam.
-
Sebestyen01
őstag
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Modst3R #9099 üzenetére
Ugyan ezt tudja 240-ert a csigabajt is
, bar igen annyit valoban megernek! Kar hogy ahogy mar egy forumtars megirta hiaba a costum pcb ha a gpu-t nem valogatjak, talan az evga, de arra se tennem a fejemet! Mondjuk en nem okolom ezert a cegeket, eleg nehezkes lenne, es lehet a kereslet se lenne olyan szinten hogy megerje, mert hogy nagy artobblettel lehtne hozzajuk jutni az biztos!
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Modst3R #9097 üzenetére
Mivel nincs garancia ra hogy jobban mennek mint amit 240-ert veszel en biztos nem adnek a villamert 325 ezrest, meg talan a classi 275-ert elmehet, de az is tularazott, bar ugye tudjuk a varazslo az arakkal is varazslatosan banik!
Mondjuk ha erkezik nem tudom az iponnal ezek az arak hogy alakulnak -
Sebestyen01
őstag
válasz
Modst3R #9091 üzenetére
1:Mint ahogy emlitettem mar neked nem biztos hogy a tuningal egyutt skalazodik az fps is... Ezen felul most belemehetunk felolem a meddig is plecebo meg a tuningal egyenesen aranyos fps novekedes kerdesebe, de valahogy arra jutnank ki mint a monitoroknal a csodaemberekre akik latja az 1ms, es a 4ms kozti kulombseget! Mai napig tartom azt a teoriamat miszerint aki ilyenre kepes az nem Homo Sapiens Sapiens, ha nem UFO Ezenkivul meg mindig ahol 1450en keves a kartya ott 1550-en is keves lesz
2:Az hogy a kicsi szive mit szeretne az sajat dolga, de, nem lehet marasztalni egy gyartot sem mert uri muribol nem megy a cucca 1500pluszt... Ha megy annyit amennyi a specbe van akkor foleg nem, a tobbi meg szerencse dolga, es koran sem biztos hogy egy classival, vagy lightningal nagyobb szerencseje lesz!
3:Tudod en ugy vagyok vele hogy valakinek a viz mint alternativa kulonosen az ilyen egybe epitett cucc nem megoldas, mert nem szereti x-y okbol, de a kartya maga tetszik neki, annak igen is jo valasztas lehet! Azt hozzateszem hogy aki nem akar vizet, de tuningolna, meg minden az nem fog halk cuccot kapni, csak halkabbat maximum! Es mivel eddig nem adta a forumtars jelet annak hogy gondolkozik hybrid cuccban igy en automatice legben tortem a buksimat! Azt meg hozzateszem egy jo fules mellett felolem lehet akarmilyen hangja is mig lehuti normalisan!
De nyilvan nem vagyunk egyformak... Ott az MSI az halkabb, cserebe melegszik is!
4:Nyilvan lehet kapni valahol, kerlek linkelj nekem normalis nem bazari boltot, ipont neztem ott nincsen egyik modell sem
-
Tomdriver
őstag
válasz
Modst3R #9021 üzenetére
A Zotacot mindíg khagyjátok...
Peddig akinek az van, sztem meg van vele elégedve úgy mint én is. (De jelezze, ha nem, mondjuk azt sem tudom kinek van itt rajtam kívül még)
1480/7800 MHz 24/7re, 1,237 V fesszel GPU nem megy feljebb 62 foknál. Szóval hűvös ez is, ajánlott kártya.
(#9026) Sebestyen01: Omega!
-
tom_tol
addikt
-
daveoff
veterán
-
ffodi
veterán
válasz
Modst3R #8897 üzenetére
Ma még zavarhatsz vele.
"Nem nagy képüségből de valszeg az egyik legjobb 980ti itt phsok közűl."
Van erről eredményed is?
Szerk.: Csakhogy az alapfeszed 1,212 V, és kérdés meddig tudsz még ezzel elmenni, valamint mennyire skálázódik a kártya a +fesz hatására.
Areturus:
Eszközkezelőben vga letilt, majd újra engedélyez, és nem kell az újraindítás. MSI AB-ben így is néha látszólag 595 MHz lesz (csak látszólag, mert a valóságban jó), így azt is érdemes újraindítani.
Én erre is csináltam egy szkriptet magamnak, ami az MSI AB-t kilövi, letiltja-engedélyezi a kártyát, majd elindítja újra az AB-t. Teszteléskor aranyat ér.
-
MastR
tag
válasz
Modst3R #8874 üzenetére
De széép Classified... bárcsak egyszer nekem is lehetn......
oh wait
Tegnap teszteltem és BF4 alatt 1482MHz-en stabil alapfeszen, nyomtam így pár órát, nagyon jó volt. Mókás volt az is amikor kikapcsoltam a G-Syncet, hogy megnézzem mi a különbség G-Sync nélkül simán 144Hz-en. Amikor Jet-tel felszállsz és viszonylag kevesebbet kell renderelni és 2560x1440-ben Ultrán kiakasztja az fps számlálót 200-on a kártya az nem semmi.
-
MastR
tag
válasz
Modst3R #8847 üzenetére
Egyébként sokat lendített nálam a vásárlásban amikor megírtad hogy a kártyád bontatlan volt, mert én azt hittem hogy olyan áron bontottak lesznek, de nem
Bios móka mindenképp lesz, ha találsz valami jót dobd be ide. (biztosan keversz valakivel, mert nekem nem volt G1-em )
tom_tol: pont most néztem és nekem visszaveszi, de csak akkor ha nem csinál a gép semmit, ha megtekerem a görgőt akkor egyből felugrik.
-
Joshi
titán
válasz
Modst3R #8809 üzenetére
A tápok tápja a Seasonic Platinum.
(#8810) zeee A Giga G1-re már jó ideje van FC vizesblokk.
(#8814) szallasi007 ahogy bombi is írta a memóriákhoz nem és hozzá a hűtőborda, ettől függetlenül custom PCB-és ami talán jót tehet a tuningnak. Egyébként a Strix-re is van FC vizesblokk, szóval én szívesen megnyúznék egyet.
-
szallasi007
őstag
válasz
Modst3R #8809 üzenetére
Na akkor mondom mi történt amíg válaszoltál
egy kamu és új regisztrációval csúnyán megfenyegetett vki hogy vegyék vissza az arcomból de válaszolni nem tudok neki mert tiltott
neki írnám hogy ha olyan izom gyerek akkor Bp-en reggel 8 és éjfél között minden este várom és akkor arcomba mondhatja h egy vga topikban mit szabad és mit nem
rettentően megijedtem mit ne mondjak főleg h vmi 15 éves kis tacskó lesz a támadóm
Amit írtál jöhetett volna on-ba, hogy szerintetek az általad írt típusok a jók de az asus-sal nincs tapasztalta senkinek.
Rambi és Bombi köszi
A hűtést sajnos nem mutatták sehol hogy a memóriát nem hűti.
Árazás: kb kerülne 90 pénzembe annyit sem ér meg?
-
szallasi007
őstag
válasz
Modst3R #8807 üzenetére
na akkor ezek szerint nekem müxik csak a google
strix
teszt 1
teszt2A kérdés az volt van-e tapasztalata a kártyával valakinek, nem azt kérdeztem hogy szereted-e az ASUS-t mert tudom a strix az mindenkinél szar a 970-ből is csak nekem nem meg a tesztíróknak (őket meg mindig megveszi kilóra az ASUS).
Szóval valakinek van tapasztalata vele? Az írjon, köszi
Neked egyébként mi bajod az ASUS-al?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Modst3R #8623 üzenetére
Én inkább egyenesen tölük rendelném és rögtön be is regisztràlnàm a 10 év garira.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest