- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zorel
senior tag
válasz
#Morcosmedve #4695 üzenetére
Teljesen elégedett vagyok vele. Ezt a VRM kérdést meg már régebben kitárgyaltuk és se én se monosz nem mért magas hőfokokat. Mindemellett ez az egyik leghalkabb custom hűtős Ti.
-
ingalls
senior tag
Sziasztok!
Palit JetStream-mel kapcsolatban vannak már tapasztalatok? Nem tudom, hogy ez, vagy MSI Gaming legyen? A 20k és az 1 év gari különbségen kívül van egyéb említésre méltó?
-
Black_Sheep
tag
válasz
#Morcosmedve #4695 üzenetére
Neki biztosan van/volt: Zorel
Illetve láttam még valakinek a hirdetését a HA-n, kb. 2 hónaposan eladta. -
Maotun
őstag
válasz
Firestormhun #4689 üzenetére
Köszönöm hozzászólásod
a tuning nálam nem fontosa halkság viszont igen!
most az MSI (newegg-en csak dicsérik ) és a Palit (tényleg ez tűnik a leghalkabbnak) közt variálok de Palit még 20k val olcsóbb is, tehát a kocka el van döntve
másik kérdés i7 már szükséges ezeknek a kártyáknak gondolom i5 kevés -
Joshi
titán
Én is a Giga G1-re voksolok az előttem elhangzott vélemények miatt.
Még annyival kiegészíteném, hogy a Gigáról garivesztés nélkül leveheted a hűtést, ha esetleg a későbbiek folyamán valami hybrid hűtést tennél rá.
(#4691) players111 nehezen beszerezhetőek és drágábbak is, talán az EVGA Classi nem de ha nincs az se jobb.
-
törölt tag
válasz
"Legjobb benchmark/tuning kártya: Gigabyte G1 Gaming:"
Pl: Egy Classified? Galax HOF?
-
Black_Sheep
tag
válasz
G1-gyel viszonylag sok fórumozó rendelkezik, tuningban mindenkinek hasít, CW pedig tudomásom szerint egy tulajnál lépett fel magas FPS-nél. Nála remélhetőleg egy tápcsere megoldja a dolgot.
Terhelve valóban hangos, de jól szellőző házban/fülessel használva ez a - vájtfülűeket kivéve - nem gond.Ezek alapján én bátram merem ajánlani a Gigát, az árát megnézve pedig (szerintem) best buy jelenleg a TI-k között.
-
Firestormhun
senior tag
válasz
daveoff #4687 üzenetére
OCN-n és Newegg-en olvastam azért bőségesen negatív véleményeket masszív coil whine és döglött kimeneti portok miatt. A két és fél slotos Zotac AMP Extreme/Omega kariknak meg ventilátor kezelési problémájuk van egyelőre. Majd talán valamikor javítják egy új bios-szal.
Sok-sok user review átnyálazása után bennem az alábbi kép alakult ki az egyes kategóriákban a sima (nem prémium) custom kártyákról:
- Legjobb benchmark/tuning kártya: Gigabyte G1 Gaming: Sok-sok bios mod, nagy hűtési teljesítmény, de hétköznapi használatban sokakat zavarhat a hangja, illetve a fentebb leírt problémákba is könnyen belefuthat az ember.
- Legjobb átlag kártya: MSI Gaming: Tulajdonságaiban nem emelkedik ki semmiben sem, de jó minőségű és problémamentes kártyákról van szó.
- Legjobb zaj/hűtési teljesítmény viszony: Palit Jetstream: Két és fél slotos hűtése miatt terhelés alatt is nagyon halk és hűvös marad, jó árban kapható, szériaproblémák nincsenek, de csak referencia PCB-vel és 2 év garival rendelkezik.
-
Maotun
őstag
Üdv!
[zotac] vagy
[gigabyte]
Az extreme zotac gyárilag erősebb és eléggé meggyőző a hűtése a gigát meg szépen lehet húzni külhoni forumok szerint. Melyik legyen és miért? -
#Morcosmedve
veterán
válasz
Sebestyen01 #4684 üzenetére
Hol? Itt 980 Ti
Maotun: akkor vegyel olyat, de akkor is jobb az ár ezerszer
-
Sebestyen01
őstag
Mennyetek szobára a ram témával itt 980 a téma
-
Maotun
őstag
válasz
#Morcosmedve #4682 üzenetére
ASUS MAXIMUS VIII RANGER alaplap extra ram tuningot 4 slot hasznalata esetén biztosít a gyartoi oldal szerint. 4x4 kit kell akkor....
-
Maotun
őstag
Háááát nagy falat ez a skylake+980ti egyszerre mármint anyagilag lehet vga fronton meg kéne várni a pascalt
-
törölt tag
Bíró úr! H1mpi-vel szemben elfogultságot szeretnék bejelenteni. Köszönöm.
-
Maotun
őstag
válasz
#Morcosmedve #4673 üzenetére
igen tetszenek a G.Skill memóriák de az alaplapi support list nem nevesíti ezeket , az nem gond
[link] -
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #4673 üzenetére
"VGA-ból Gigabyte G1-et vegyél, az a legjobb." Ezt kikérem magamnak jó!?
355.60 WHQL [link]
-
#Morcosmedve
veterán
Érdemes lenne átgondolni:
Ebből a két RAM-ból válassz:
G.Skill - F4-3000C15D-16GVR - RipjawsV
G.Skill - F4-3200C16D-16GVK - RipjawsVVGA-ból Gigabyte G1-et vegyél, az a legjobb.
SSD OK
Lap OK
Proci (drága, de) OKIlletve máshol is nézz szét, az árak miatt.
Szép konfig!
(#4671) Motyi:
jaja -
-
Szinyák
őstag
válasz
Sebestyen01 #4664 üzenetére
így vagyok vele én is míg le nem ég a proci meg a foglalat addig marad
a vga meg minden évbe rotál
-
Maotun
őstag
válasz
daveoff #4651 üzenetére
üdv ! tetszik nekem is a 980ti, akkor ezek szerint a skylake i5 6600k is kevés lenne még @ 4,5 Ghz.-n is.
Legalábbis 1080p mellett bizonyára esetleg 4 k nál elég lehet?
Nagy a dilemma platformot váltanék de nem tudom i 7 4790k vagy skylake legyen a 980Ti zotac extreme biztos, de mivel hajtsam? -
Szinyák
őstag
akkor muszáj leszek venni egy i7 3770k.-t amit még a lapom is eszik , az talán elég lesz alá akkor ....
-
slloyd
senior tag
válasz
Szinyák #4642 üzenetére
Nem elég nem fogja kihajtani!
Nekem először a Titan mellé 2500k volt 4,7 Gh-en de bedadogtak a játékok (laggoltak) Fhd-én!!
A mostani konfigomra váltás után minden folyékonyan fut
Tehát a 2500k még 4,7 Gh-en is édeskevés ahhoz,hogy kihajtson egy gtx 980ti vagy Titan x-et!
Én is azt hittem veszek egy Titan x-et azt rendben vagyok....
Ja csak utána döbbentem rá,hogy a vga nem minden és nekem is upgradelnem kellett a gépen sajnos még 160-70k-val...
Ez van sajnos saját tapasztalat -
Szinyák
őstag
válasz
Sebestyen01 #4646 üzenetére
Thx, mert arra már nem lenne egy talicska pínzem , hogy vegyek deszkát meg procit is így is elég lesz ki köhögni , el kell adnom a jelenlegi gtx 970, meg a fél házat így is
-
Sebestyen01
őstag
-
Crytek
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #4643 üzenetére
Hagyjuk már ezt a baromságok full HD-hez is bőven elég!
-
Szinyák
őstag
válasz
Sebestyen01 #4643 üzenetére
xD nem az túl sok lesz 640*480 az az ideális nekem
Nah de komolyan egy ideig tv.-n tolnám full hd.-be utána meg majd v.mi 1440p.-re vagy fölé gondoltam ahogy a pénztárca engedi majd ....
-
Szinyák
őstag
Sziasztok,
egy I5 2500K @4,4.-en elég lenne egy 980ti.-hez ???
-
zozo6767
csendes tag
Azt szeretném megkérdezni a fórumozó GTX 980 Ti tulajoktól, hogy kinek van Zotac márkájú Ti-e?
Azért kíváncsiskodom, mert a tesztek szerint 35 decibel hangos a sima AMP! én pedig az ZOTAC GeForce GTX 980 Ti AMP! Extreme (ZT-90505-10P) néztem ki magamnak, csak sajna nem tudom, hogy az is 35 decibel hangos-e. Tudom furán hangzik, de nekem fontos a "halk" kártya mint szempont is. A Palitban nem bízom padig az a leghalkabb 31 decibellel. Terhelés alatt például GTA 5 alatt full HD-ban max. részletesség mellett mennyire hangosak a Ti kártyák? Erről még itt a fórumban nem nagyon olvastam senkitől.
Persze nem csak ez, de más játékoknál is érdekelne a Ti kártyák hangja terhelés alatt! -
Szinyák
őstag
válasz
Black_Sheep #4635 üzenetére
Thx s választ, jelenleg egy 970 g1.-et hajtok , ez is tuningbarát 1530.-megy minden gond nélkül.
hangja nem vészes , jól szellőző házban van , de lehetne halkabb ..
Lehet ki próbálok egy msi.-t -
Black_Sheep
tag
válasz
Szinyák #4629 üzenetére
A Giga G1 tuningbarát (több fórumtársnak is stabilan megy 1500 MHz felett), de terhelve nagyon hangos; az enyém 1550/2000 MHz-et tudja, de a gyenge házszellőzés miatt még a füles használatával is hallom.
MSI is van itt valakinek, ha jól emlékszem, az is jól tuningolható, és halkabb a G1-nél.
EVGA-ról is pozitív tapasztalatokat lehetett olvasni. -
Crytek
nagyúr
Ez a VGA mellé járó game kuponozás ,hogy működik?
Bent van már alapból a dobozban vagy külön mellé adják? Mert látok olyan helyet ahol nincs feltüntetve, hogy járna, pedig 987 másik helyen meg igen -
Gilthanas
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #4628 üzenetére
Sajnos azzal nekem egy-egy játék összeakad és Crashel... Mindenképpen a precision x-et szeretném használni. Nincs akkor ötleted?
-
Szinyák
őstag
Sziasztok,
980Ti .-ből melyiket érdemes venni (Hang, Tuning stb) itt is ugyan az mint 97/980 Giga g1, Msi ajánlott kategória ? vagy van jobb ?
Thx.
-
Gilthanas
aktív tag
Az EVGA precision X ben akármit állítok csak a benchmarkoknál jelenik meg az OSD, játékokban nem.
Van valami trükkje?Szerk: Igen, fut az a háttérben mindig.
-
Joshi
titán
D5 3-as fokozatig hangtalan ha egy szivacson van, az előfordulhat hogy friss feltöltésnél szürcsög, de ez idővel megszűnik. Én már nem merek offolni mert megint megkapom a magamét és jön SpeedR amit jobb lenne elkerülni. Ha valami kérdésed van vizes témában, gyere át oda.
-
Assdak
őstag
válasz
Sebestyen01 #4618 üzenetére
Családi ház, itt senki nem szól =)
Ahogy nézegettem Inno3D talán a leghalkabb, csak hát a pöcs tudja amúgy milyen =) -
Assdak
őstag
D5solar-38/700 B-t halottam. Az nekem zavaró volt. HDD nem volt a gépbe, nekem sincs már.
Az a baj, hogy nagyon háklis vagyok az alapzajokra, ezért is vagyok gonba 980ti vásárlással jelenleg =)A pumpánka idle is van hangja. Míg 2-3 leszabájzott minőségi ventinek szinte az ég világon semmi.
-
Joshi
titán
válasz
Sebestyen01 #4616 üzenetére
Ha jól válogatja össze az ember a vizes alkatrészeket, akkor igazából csak egy egyszeri beruházás. Csak a vga-ra kell mindig megvenni az fc vizesblokkot.
(#4617) Assdak ez érdekes, mert mitől lenne Idle hangosabb egy épített víz? Sokkal hatékonyabb az épített víz még Idle-ben is mint egy lég. Nyilván össze lehet rakni egy épített vizet úgy hogy az rosszabb haásfokú lesz mint egy lég, de ez kellő körültekintéssel kiküszöbölhető.
(#4619) beci43 van itt MSI Gaming tulaj is, ha jól emlékszem neki is jól ment a kártyája. Szerintem kérdezd meg tőle, már csak azért is mert az Iponban most több mint 30db van belőle.
-
Assdak
őstag
válasz
Sebestyen01 #4614 üzenetére
Arra próbáltam reflektálni, hogy a jelenlegi custom 980ti-k 90% idle 0 zajjal rendelkezik, míg a víznek, akkor is van hangja. Ellenben tarhelés alatt, nyilván a léghűtés jár nagyobb zajjal, viszont olyankor általában ha másnak nem is, de az adott játéknak van hangja, így olyankor talán kevésbé zavaróbb. Részemről, olyankor van rajtam fejhallgató az esetek 90%-ban, mikor játszom, nem pedig idle. De kinek, hogy =)
-
Joshi
titán
válasz
Sebestyen01 #4612 üzenetére
Az a gond, hogy a legtöbb FC vizesblokk csak a refkártyákra jó. Ez AMD-nél nem is gond, mert tuning szempontjából ugyan úgy kifoghattál egy jobb példányt a refek között is, mint egy customnál (Fury más téma). Nv-nél ugye a refek PCB-je nem üti meg a mércét tuning szempontjából, hiába tudod megfelelően lehűteni nem tudsz a víz miatt plusz órajeleket kicsikarni, mert a feszültségemelés nulla. Nyilván ki kell fogni egy jó GPU-t, de ez NV+refkártyánál felejtős. Az előfordulhat, hogy idővel a vizes gyártók készítenek bizonyos custom kártyákhoz is FC vizesblokkot, de ez időbe kerül és egyáltalán nem biztos.
(#4613) Assdak a kompakt víz felejtős, az épített víznél pedig Laing D5-öt kell használni. Csak a vízpumpa okozhat zajt, de lehet nálad a vinyóknak volt zavaró hangja. Szerencsére már az SSD-ék is olyan árban vannak ami megfizethető.
-
Assdak
őstag
válasz
Sebestyen01 #4612 üzenetére
A vizzel az a baj, hogy annak meg idle hangja zavaró. Többszázezres épített vízzel mondjuk még nem volt dolgom, de amihez eddig szerencsém volt, kompaktól, építettig, mindnek idle zavaró hangja volt. Számomra.
-
Joshi
titán
válasz
zozo6767 #4605 üzenetére
(#4606) beci43, (#4605) zozo6767
Azt kell eldönteni hogy mi a fontosabb, a tuning vagy a zaj. A Giga G1 nagyon jól tuningolható viszont van nála halkabb kártyák is. Én a léghűtéshez nem tudok érdemben hozzászólni, de a refkártyákat mindenképpen kerüljétek. Se tuninban sem pedig zajban nem tudják felvenni a versenyt a custom kártyákkal, gondolom ez nem újdonság.Nekem az volt, mert nem tudtam hogy nv-nél a refkártyák sokkal gyengébb PCB-ét kapnak.
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #4608 üzenetére
DSR-el megtudom nézni, ha az megfelel.
-
beci43
senior tag
Srácok,980Ti-ből érdemes Gigát venni?Nagyon dícsérik.
-
zozo6767
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni VGA kártya vásárlása ügyében. Jelenleg egy Zotac GTX 670 AMP! kártya van a gépemben ami már 3 éves és ezt szeretném cserélni egy GTX 980 Ti-re.
Végig olvastam a topicot és látom, hogy azért van itt jó néhány hozzáértő emberke akiknek már komoly tapasztalata van ebben a kártyában. Igazából lenne pár márka ami szóba jöhet, de ahogy látom kompromisszum nélkül nem fog menni a dolog. Gondolok itt a 3 év garira, vagy, hogy ne legyen hangos.
Na ez a két kitétel úgy látszik kizárja egymást. Nálam is a Palit vagy a Zotac lenne a befutó, de ezekre 2 év a garancia. A Gigabyte G1-re 3 év a gari, de a tesztek alapján ez egyik leghangosabb (40 decibel!) EVGA szinte nincs is az országban és ha van is "aranyárban" van.
Nem tudom valaki ismeri-e ezt az oldalt?
http://geizhals.de/?cat=gra16_512&xf=1439_GTX+980+Ti#xf_top
Itt szerintem az összes jelenleg kapható GTX 980 Ti jelen van az árakkal együtt.
A másik kedvenc oldalam ez:
http://www.techpowerup.com/
Itt van jó néhány GTX 980 Ti teszt ami szerintem nagyon alapos.
A procim i7-4770, a memóriám 16GB, a tápom 750W-os.
Szóval gondolom mindenki a sajátjára VGA-ra esküszik, de a lényeg, hogy tanácstalan vagyok.
Köszönöm előre is az építő jellegű hozzászólásokat! -
Speed®
titán
Maradjunk a topik témájánál, ha kérhetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest