-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
Amúgy blu79 megkérdezhetem, hogy a te MSI 970 Gaminged mennyire (hány mhz-re) boost-ol alapból, ha nem állítasz semmi OC-t?
Arra vagyok kíváncsi, hogy a boost 2.0 azonos kártyatípuson belül mindegyik kártyánál ugyanannyi vagy kártyánként változik...?
Az enyém csak 1329mhz-re boostol alapból... -
daveoff
veterán
Nem akarok kukacoskodni, de az átlag fps között közel ~20% a különbség, a min fps között pedig "csak" ~17%
És az is hozzátartozik, hogy a min fps elég bugos ebben a tesztben.
Amúgy teljesen igazad van, hogy ha nem lenne ennyivel erősebb, akkor nem lenne túl sok létjogosultsága sem, csak sokszor kisebb különbségekről beszélnek, pedig közel 20% van a két kártya között, ami azért jelentős.
(#12164) blu79: Csinálok persze, de lehet, hogy már csináltam, mindjárt megnézem....
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mint írtam régebben a Microsoft nem foglalkozik már azzal, hogy ki mit támogat az API-ból. Megkövetelnek egy minimumot, ami lényegében megfelel a DX11 szintjének, és utána minden opcionális. A DX12 úgy van felépítve, hogy automatikusan kikapcsolja azokat a részeket a kódban, amelyek a létrehozott erőforrásszintekkel nem kompatibilisek. Tehát bármilyen DX12 driverrel rendelkező hardveren futni fog a DX12 játék, csak nem biztos, hogy az összes effekt aktív lesz.
Egyelőre úgy néz ki, hogy Windows 10 only lesz a DX12.
-
bombibmw
veterán
Ok.
Én nem akarok senkit meggyőzni,de legfőképpen nem magamat.
Nem azért írom,amit írok,mert nekem Sli-m van.
Ha gond lenne vele,már nem lennének a gépben.
A 760Sli-vel sem volt semmi gondom.
Nem akarok senkit meggyőzni,nekem bejött,így marad.
Ahogy daveoff is írta,az a lényeg,hogy nekem bejön és ez így is van.Victor91 kollégának is 970 Sli-je van.
Ha erre jár,leírhatná a tapasztalatait,mert érdekelne így,pár hét-hónap távlatában. -
SSJPeter
őstag
Könnyen meg tudod nézni, én is az előbb néztem meg, rá van írva a ramokra, a PCB hátoldalán meg a mi kártyáinkon van 4 modul...aztán persze lehetnek jó Hynix-ok is amik hasítanak mint a szél.
Nézd már meg plz., kíváncsi vagyok, hogy mivel a tied azt mondod jól megy, Hynix ramok vagy Samsung ramok?
(#11783) nagy.matyika:
Én megértem a csalódottságodat, mert én is mindenhol azt olvastam, hogy G1, Strix, MSI Gaming kártyákra samsung ramokat raknak, ezek után ha nem az van rajta az csalódást keltő érzés...és joggal.
Pl. itt is azt írják, mint valami tényt hogy mind a 3 kártyán samsung ram van, ami könnyen megy akár 7800-8000mhzt is...ezek után akkor no comment...
-
-
-
csibuka85
őstag
Igen ez jo otlet mert akkor tudnank egymasnak segiteni hogy mindenkinek jol mukodjon a 970 es karija , mert akkor lehet hogy vissza sem kene vinni oket , csak egy megfekelo Tapot venni. A Te tapod nagyon jo H1mpi ! Minosegi darab en ugy latszik a Corsair-el melke fogtam.
-
csibuka85
őstag
Szia latom fsp-d van. Amugy jo tap az ? Engem lebeszeltek rola mindenhol sajnos pedig nagyon szerettem volna olyat a jo ara miatt. Azt mondtak hogy rengeteget visznek vissza gariba es ezert elnent a kedvem tole. 8 boltot felhivtam hogy milyen 1000 watt koruli tapot ajanlanak. Ok azt mondtak hogy : Corsair , Seasonic , Evga , Cooler Master , Be Quiet , Enermax. A tobbit is kerdeztem azt mondtak hogy azokkal sok a gond es hozzak oket vissza gariba.
-
SSJPeter
őstag
Ez tényleg érdekes...általában ha leveszi valaki a ház oldalát, akkor hűvösebb szokott lenni a kártya, akkor nagyon jól szellőzik a házad, az enyém viszont cserébe hangszigetelt, én ezért a tulajdonságáért tartom.
Amúgy én kb. amióta az eszemet tudom egyéni venti-profilokat használok minden kártyámhoz, nálam ez vált be.
- egyébként, hogy írtad.... én is elgondolkodtam most egy GTX750 beszerzésén a 970 mellé...
Hát ártani nem árt az senkinek, mert biztos hoz valamennyi fps-t a konyhára, még ha nincs is semmilyen egyéb ok amiért meg kellene venni...
dewil666: Nincs mit.
-
nagy.matyika
aktív tag
Biztos jók, nálam több sebből vérzett ez az üzlet, pedig máskor minden rendben volt.
A hab a tortán, hogy lekérdeztem most a kódot NVIDIA-nál és simán közölte az élő chat végén az ügyfélszolgálatos csaj, hogy ez a kód teljességgel érvénytelen és nem ő általuk generált. Bravó
Még mielőtt megint az olyan megnyilvánulásoktól lesz hangos a topic, hogy jogtalanul követelőzök stb, megelőzném!
Teljesen kulturált és elfogadható módon tettem fel egy kérdést a PCX számára, hogy jár e kupon a kártyához. Miután közöltök, hogy ők csak viszonteladók így utalást tettem rá, hogy a nagykertől meg tudják e szerezni a kódot, hiszen a nagyker megkapja a kártyához. Ezek után kaptam egy nagy nullát, nem baj legalább le lehet szűrni a tanulságot.
-
HSM
félisten
Attól, hogy nincs rajta érzékelő, vagyis nem monitorozható a buta VRM vezérlőn keresztül (tisztelet a kivételnek) nem azt jelenti, hogy semmi szükség rá.
Na persze, ezek a kártyák véletlenül sem ugyanazokból a komponensekből épülnek fel, mint az 5 évvel ezelőttiek...
Ezek biztos sokkal jobban bírják majd.
-
Rasiel
senior tag
SMAA-val játszom én is az FC4-et. Viszont ami nem tetszik, ha mozogsz a karakterrel, akkor pl. a fák, növényzet, stb. enyhén mosódik, ezt Habugi is írta a PH!-s FC4 topikban.. Nem vészes, de érzékelhető. Ezt leszámítva összességében a 2xMSAA, 4xMSAA-t nem éreztem jobbnak az SMAA-nál. Mindezek mellett természetesen jobban ették a gépet.
-
-
Diablo3 alatt próbálgattam, őszintén nem vettem észre fejlődést se 2x se 4x-es faktorral. Otthonról felteszem majd a screenshotokat.
#8958: végülis a magméret engem nem zavar, ha nem egy kazán a kari. Nagyobb kontaktfelületen ráadásul könnyebb hűteni
. Amúgy az ubi még csak hagyján, a witcher3 pl egyenesen Nvidia-specifikus effektekkel jön
-
JoolsNOS
veterán
Win élményindex. Ha ott se cicereg akkor sehol.
(#8826) WongFeiHong: valszeg drivergond. 3al ezelőtti driverrel vittem végig, ott semmi gond nem volt a pályán. Bár azt nem hiszem, hogy a 770el megvolt a fix 60ad... 680 lightninggal eléggé sok kompromisszumot kellett kötni. Persze visszavett grafikával ok. De lényeg, hogy én se a legújabb drivert használom, mert far cry 4 erősen droppolt vele. Pedig elvileg direkt amiatt adták ki.
-
-
-
szasanyi
félisten
A problémát nem lehet orvosolni BIOS frissítéssel, mert e tekercsek miatt van (amik nem éppen a legjobb minőségűek). Én ~3 hete raktam összeg gépet MSI GTX970 Gaming kártyával, annak az ég világon semmi hangja - de szó szerint, mivel állnak a venti, és még játék alatt is ritkán kapcsol be a jő házszellőzés miatt.
-
törölt tag
DX12 majd kiderül ha kijön. Eddig úgy van, hogy elméletileg minden jelenlegi generációs kártya (AMD, nV) támogatja, aztán lehet MS majd utolsó pillanatban azt mondja, hogy bocs, de ilyen-olyan szuperfeature miatt egyik sem képes rá az AMD/nV meg előránt a "semmiből" egy új gent
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest