- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HELLAFLUSH
őstag
-
metalbambi
tag
-
Lord Myn
senior tag
-
laci12234
tag
válasz
F e Z o #37202 üzenetére
Alap ha nem használom a gépet fel megy csak ugy 57-58 ès folyamatosan megy a ventik amikor kb nem kéne ilyennek lennie ha játszok akkor 60 fok 65 ès csak a lol-al tudok játszani max mert az megy 100-120 fps a többi meg kb 12
Fx 8350
16 gb ram
Gtx 970 xtreme gigabyte 720 w táp -
-
válasz
F e Z o #36939 üzenetére
Azt hiszem 7500MHz a VRAM vége. Valleyban efölött néha zöld csillagok villantak be. Lehet, hogy játékban nem lenne probléma, de én nyugodtam bb vagyok, ha egyáltalán nincs artifact.
GPU-n +200 MHz-en is lefutott a Valley. GPU-Z szerint 1515 MHz-re boostolt, de néha leesik 1505 MHz-re. Vegyek vissza, vagy ennyi visszaesés normális és toljam tovább, amíg hibára nem fut a Valley?
-
Rick3D
senior tag
válasz
F e Z o #36809 üzenetére
Solo stabil maxos oc-val 60-62.
SLI-ben stabil maxos oc-val 65-67 (általában 1-2 fok különbség van a két kártya között.)
Azért csináltam olyan fan profilt aminél ugye a legutolsó jelölést írtam 60fok 100% fan mert a célom az volt hogy 70 fok alá szorítsam oczva maxos terhelés alatt , ami végül sikerültTehát a felső kártya alig 1-2 fokkal tér el , ez annak köszönhető hogy nincsenek egymásra szorítva a kártyák , különben amit tesztekben láttam ez jóval több lenne 1-2 foknál.
-
Rick3D
senior tag
válasz
F e Z o #36750 üzenetére
Elég rendesen benéztem a Boost órajeleket, figyelembe sem vettem ami már ugye 1480 felé járt ... 5x teszteltem fejenként +75 +80 +85 +90 en +350memory. 80 - 85 stabil viszont 90nél a Fire Strike graph második tesztében 1 alkalommal kapok piros sávot nem pedig többször ahogy írtam előbbre.(valahova 88 89 re saccolok ami pont príma lesz.)
Feltételezem valahol 85-90 között kell még tesztelnem hogy ne kapjak piros hibát. Megnézegetem egyesévelMemory clock jelenleg +350 adtam hozzá , lenne jelentősége ha ezt még tolnám felfelé pl : 500ig? megéri ? Illetve Core Voltage-hoz érdemes hozzányúlnom ? Egy rövid szövegben letudnád írni hogy pontosan mire és mikor szokták ráncigálni?
-
-
csaabz
őstag
-
balint107
aktív tag
válasz
F e Z o #35650 üzenetére
Azért is érdekes a dolog, mert akármennyi tesztet nézünk processzorok összehasonlításáról, sehol nem látszik olyan szintű és állandó különbség az I5 4690 (K) és az I7 4790 (k) vagy akár még magasabb szintű procik alatt, játékoknál fps-ben. Összesített fps-ben, átlag fps-ben, folyamatosan kiírt fps-ben (videokban), minimum fps-ben. Ami különbségek szoktak lenni az nagyon minimális. Na most az a kérdés, hogy az ilyen limites helyeken egy I7-tel vajon tényleg mindig minden esetben 100%-on megy-e a vga? Lassan talán azt gondolom, hogy az sem.
-
cyberkind
félisten
-
-
BiP
nagyúr
válasz
F e Z o #34999 üzenetére
Mivel önmagával hasonlítom (nem a konkrét pontszám érdekel, hanem a különbség), a lényeg, hogy mennyire skálázódik. De ahogy írtam korábban, a stabilitás miatt szoktam Heavennel tesztelni, épp ez volt fent.
De hogy naprakész és reálisabb legyen a dolog, Dirt Rally, 4K-ban, Ultra beállítás mellett: itt kerek +8%-ot dobott a tuning a beépített benchmarkban. (gpu +12%, mem +17%)
A minimum fps pedig majdnem a duplája lett. 24fps-ről 45-re ugrott, így átment a játszható kategóriába, megszűntek az akadások. Ha más miatt nem is, ezért mindenképp megéri. -
demmer123
őstag
-
h1mpi
félisten
válasz
F e Z o #34933 üzenetére
A G1 és az MSI Gaming is jó vétel. A G1-nek jobb a hűtése, de zajosabb kicsit. Az MSI az olyan arany középút vagy ha jó hűtés és halk működés kell, válogatott GPU-val (tuning szinte borítékolható), akkor a Giga Xtreme Gaming. Igaz van egy felára, de ez nem véletlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest