- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
Rick3D #36954 üzenetére
Ezek tenyek amiket leirtal. Nem vitatom igazad van mert tudom h az fx nem erőgep. Én csak reagaltam a kijelentesedre. Pont nem ezt akartam elérni mert kinek mi tetszik vagy engedheti meg maganak azt veszi. Én mindezt nem neked szantam hanem annak az uriembernek aki csodalkozik h meg a 8120 os laggol egy segszikla lapban. Ha magadra vetted sajnalom. Elnezest... segiteni probaltam. Egyebkent csak h közöljem witcher 3 mat epp most jatszom. Meg a 760 as kartyammal is tudta a 30 fpst stabilan. Ezek lehetnek itt win különbsegek lehet software lehet bios beallitas beli elteres is, de ha maxon tolom (talan elsimitas eccere eccere dolgok vannak visszaveve) akkor is tudja a fix 60 at.... ja meg persze a hajnak sem kell szallankent lobognia. Kicsit szerintem ez kicsit tul lett lihegve. Ha ennyire magadra vetted sajnalom, nem ez volt a szandekom. Csak at akartam iranyutani az uriembert arra a helyre ahol segitenek is neki.
Én csak annyit mondok h 3x annyi arrért 10% teljesitmeny különbseg akkor sem éro meg az árát.. -
Jakuskacsa
senior tag
válasz
Rick3D #36941 üzenetére
Ott az alaplap lesz a bűnös. Mivel az asrock nem pont az fx-ek alá való lap, (gyenge vrm, hőleadás gyenge) így mikor játékok alatt tényleg kellene az erő a cpu-tól, egyszerűen képtelen a lap kiszolgálni megfelelő kakaóval.
Nálam saber lap + 8350 @4,7 Ghz, és hozzá egy giga g1 970, és semmi hasonlót nem tapasztalok. Bővebben szerintem az fx topicban tudsz segítséget kérni, nem akarom szétoffolni a topicot, de lehet segítene rajta egy vrm-re irányított hűtő, ill, egy feszcsökkentés... de mindezt odaát.Azzal meg hogy mi mihez való.... szerény véleményem szerint az a +10 fps, főleg én aki csak fdh-ban játszik 60Hz -tv-n, annyira mindegy, mert minden játék elfut fullon 60+ fps-el, fx +970 kombóval is... de kinek a papp, kinek a pappné... Fx alá normális lap kell, hogy minden jól működjön!
-
F e Z o
veterán
válasz
Rick3D #36740 üzenetére
Egy Gigabyte GTX 970 G1 Gaming hőmérséklettől függően alapból 1380MHz-re boostol. Ehhez adtál még 100MHz-et, ahol megjelentek a piros csíkok, amik hibára utalnak. Vegyél vissza +75-re, s teszteld úgy játékokkal is, ha nincs hiba, maradhat úgy. Húzni nemigen tudsz már rajta. ASIC értékkel nem foglalkozom, szerintem nem mérvadó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest