- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
yodamester10 #2812 üzenetére
Na lehet Te így bizniszelsz én nem
Players111: tegyünk már be egy NV szűrőt a topicba, mert érdekes módon csak az AMD fanboyok osztják az észt 0-24....
Én be se néztem, abba a topicba már fél éve kb. mégis élek és virulok.
(#2810) szasanyi: Bárki bármit leírhat egy ilyen szabad világban élünk. Akkor ha mi túlléptük a határt, akkor elég sok mindenki a való életben is, aki nem csak arra használja a terméket, amire cél egyenesen ki van találva. Az összes rallis és motorversenyző is hülye, mert nem csak A-ból B-be megy, hanem mást is mert csinálni velük. Neked vagy nektek az a játék, hogy lövöldöztök, Nekünk ez a játék. El kell fogadni és el kell felejteni. Amúgy képzeljétek el Mi is játszunk, de 34 évesen már kevésbé köt le. Tudom Te még több vagy..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest