- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szépen látszik a tesztből, hogy jobb lehet az energia menedzsment, de szerintem ennél sokkal több újítást nem tartalmaz... telepakolták az ATI után mindenféle futószalagokkal, egységekkel, ebben van az ereje.
A Vantage meg ismét bebizonyította, hogy egy rakás semmi, nyugodtan ki lehetne tenni az nVidia logót a Vantage splash screen-jére, akkora a csalás benne.
Ettől még persze impozáns a teljesítménye játékok alatt, de ha ~120 fölött lesz az ára, nem éri meg, szerintem. -
törölt tag
Én is olvatsam ilyet valahol, aztán második olvasatra rájöttem hogy szimpla félreértésről van szó. Csak annyit mondtak hogy az SP teljesítmény 50%-ot fog javulni, vagyis nem azt hogy 50%-al jobb lesz 1 darab uj SP mint mint 1 darab régi SP, hanem azt, hogy a megnövelt SP-szám miatt az új kártya SP teljesítménye ÖSSZESSÉGÉBEN lesz 50%-al jobb (azt nem mondták hogy minél lesz jobb ennyivel...).
Remélem érthetően le tudtam írni. -
törölt tag
Nem értem min vagytok úgy meglepődve... ettől a kártyától nem is lehetett csodákat várni. Ha ATI nem kényszerítette volna NV-t arra, hogy elkészítse a 9800GX2-t, akkor most pezsgőt bontanátok, mert az új kártya nagyon elveri a 98GTX-et. Szvsz 1 chiptől szép teljesítmény, hogy hozza ugyanazt, amit az elődjéből 2 darab, annak ellenére hogy gyakorlatilag arhitekturális váltás nem történt! Az más kérdés hogy annyit is fogyaszt meg fűt, mint 2 darab az elődjéből... Anno persze 88Ultra szépen otthagyta helyenként a 7950GX2-t, de emlékezzetek: ott VOLT arhitekturális váltás, amire több éve készültek! Szvsz 1-2-3 év múlva lesz újabb arhitektúraváltás, akkor majd szépen behozza NV Dx11-et, meg mittomén miket még és növeli a hatékonyságot is (és a marketingesek 1000-rel fogják szajkózni, hogy "úttörő tehnológia mert dx11 és az milyen fontos..." stb.), addig meg kihúzzák valahogy, hiszen hiába fog több chipet eladni az ATI, alacsony árai miatt ő sem fog nagyot szakítani.
-
m4rc!
őstag
A tranzisztor egy alap áramköri elem, ebből épül fel a GPU és több különböző IC.
Képzeld el úgy, mint vmi építőkövet: minnél bonyolultabb egy adott GPU, annál több kell belőle.
Kissé pongyola a fogalmazás, de szvsz ennyit érdemes tudni róla laikusként..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest