- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
*Lazlov* #13979 üzenetére
Sajnos ez nem cserélhető processzor, BGA tokozasú, az AMD Brazos platformjának egyik késői példánya.
Rá van forrasztva az alaplapra.Inkább netbookokhoz való, ezert ilyen gyenge. Bár emlékeim szerint azért jól használható. E-350/E-450 processzorokkal szerelt netbookokat használtam én is, azok kábé ugyanezen a szinten vannak, olyan Pentium 4 kaliberű, bár egy PDF megnyitásával felül az ember a szopórollerre.
A hozzá társított GPU pedig megbirkózik HD tartalmakkal is, ramod is van 8giga, úgyhogy ha nálad már a weboldalak betöltése is gond, akkor ott inkább szoftveres gondra tippelek.
Sosem volt még újratelepítve?Esetleg nem ártana, meg mondjuk én az automatikusan elinduló appokat is kigyomlálnám (CCleaner), illetve Win7 nem kompatibilis vele? A frissítéseket telepítsd fel, majd tiltsd le, h az se fusson a háttérben, ne egye a gépet feleslegesen erőforrásokat zabálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék DeepCool CPU Water Cooler - MYSTIQUE 240 hütö
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest