- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
Asus X553M laptopban szeretnék ramot bővíteni 8 GB-ra
most 4 GB van benne:
DDR3L PC3-12800 800MHz
kép1
kép2ezt a ramot fogja tudni kezelni egy slotban?
8GB 1600MHz DDR3L 1.35V Notebook RAM CSX CL11 (CSXA-PSO-1600D3L-8GB)mivel az oldal nem írja, ez úgyis egy PC3-12800-as lenne?
köszi, előre is!
-
válasz
mazsifutar #15598 üzenetére
Szia.
SemmilyetVegyél 8-ast, vagy 2 db 16GB-os modult, mert úgy maximálisan meglesz a dual channel. Jobban járz a DC meglétével, mint a nagyobb rammal.
DDR4 kell neked 3200MHz 1db 8GB vagy 2x16GB -
mazsifutar
csendes tag
Sziasztok!
HP EliteBook 845 G7ben bővítenék RAMot.
Jelenleg ez a Samsung van benne: 8GB DDR4 3200MHz PC4-25600 1.2V 1Rx8 260-Pin SODIMM Laptop RAM Memory Module M471A1K43DB1-CWE.
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen 16GB-s RAMot vegyek mellé?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Van egy Dell 3511 laptopom, ilyen wifi adapter van benne gyárilag: Realtek 8821CE Wireless LAN 802.11ac PCI-E NIC
Kissé lassú, és az AX-et sem tudja. Tudnátok abban segíteni, hogy milyet tudnék bele tenni helyette?
Elsőkörben ezt néztem ki, ez kompatibilis vele?
Köszönöm előre is!
-
B.Ricsike
őstag
válasz
Thunderzolee #15595 üzenetére
Igen, közben már kiderült.
Minden esetre nagyon szépen köszönöm!
-
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Lenovo G580-hoz keresek akksit. Tudtok esetleg olyan helyet, ahol jó áron lehet hozzájutni? Vagy az is jó, ha megírjátok milyen akkut keressek bele. Pl jó bele a G550-é is vagy ilyesmi. Köszönöm szépen előre is!
-
B.Ricsike
őstag
válasz
Pyttawrx #15589 üzenetére
Holnap küldöm!
Köszönöm!#15588 ricsi99: Neked is köszi
-
Cpu-z
Ezzel ami benne van.
Jövőbelátó nincs sajna.. -
B.Ricsike
őstag
Milyen programmal tudom kiolvasni a maximálisan a Notebook-omba szerelhető memória mennyiségét?
Illetve, azt, hogy mely frekvencián működik majd?
Bővíteni szeretném 16ról 32GB-ra.köszönöm!
-
-
scream24
senior tag
Sziasztok. Van egy régebbi laptop, egészen pontosan: Lenovo FLEX2-15D MN: 20377
Amiben, ugyebár van egy AMD A6-6310, ami nem túl betyáros. Lenne lehetőség erősebb processzort tenni ebbe a mainába? Milyen lehetőségek lennének? Egyáltalán megérné a bajlódást? Megtisztelő válaszokat előre is köszönöm. -
tcarina
csendes tag
válasz
Thunderzolee #15581 üzenetére
Oké,elengedtem!
-
-
tcarina
csendes tag
válasz
Thunderzolee #15578 üzenetére
Köszi a tanácsokat mindkettőtöknek ,Akkor ezzel úgy tűnik nem érdemes foglalkozni tovább.
(4GB memória ,N3700 1.60GHz Intel Pentium, SanDisk DS2064 Lemezmeghajtó.) Semmihez sem volt nyúlva idáig. -
-
válasz
Thunderzolee #15569 üzenetére
Kössz!
-
tcarina
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus r208s 11,3"notebook-om .Érdemes-e, vagy lehet-e még valamit cserélni vagy venni valamit bele ,hogy kicsit fürgébb legyen. .Előre is köszi. -
válasz
mogordaniel #15572 üzenetére
Szia.
Nem “kevés” a kártya, csak nem arra való, ez vektorosan számol, és nem pixelesen, ezért akadhatnak, vagy nem is mennek a régebbi játékok.
Plusz ugye ez egy workstation noti nem játékra találták ki. -
proof88
addikt
válasz
Thunderzolee #15570 üzenetére
Ezt én is így gondolom, de ezt meg kell beszélnem a laptop tulajával. Az eredeti terve az volt, hogy ha nem lehet olcsón megmenteni a laptopot, akkor kukázva lesz. Végül ingyen meg lett javítva rajta az alaplapi töltő csatlakozás.
A hdd-t kiszedtük, beraktuk egy külső usb-s rackbe neki, mert hibátlan.
Ezután már ott tartottunk, hogy megbeszéltem vele, hogy szerzek bele egy SSD-t, az már meg is van.
Éppen terveztem volna visszaadni neki, amikor leesett, hogy 1 db 2 gigás modul van benne összesen, és ez nekem nem tetszett, mert hát kb 20 éve otthoni usereknek is elérhető a dual channel, hát akkor szerezzünk már bele egy másik modult.Szóval majd adagolom neki a lehetőségeket
-
válasz
proof88 #15568 üzenetére
Akkor meg főleg nem árt egy erősebb processzor.
P9ezresek közül inkább valami, a nagyobb L2 tár miatt.
Egyjátékos üzemmódhoz nem is annyira kell nagy cache, de minél több a játékos, annál többet kell számolnia a procinak is. Órajelet nem lehet nagyon növelni, magok száma max 2, csak az FSB a szűk keresztmetszet, illetve az L2 tár mérete marad, ami növelhető.Meg a 8giga ram is elkel.
Ezek filléres tételek egy ilyen géphez, megéri kimaxolni azt a laptopot. -
Nem lesz észrevehető különbség, az SSD-k fogyasztása elenyésző.
https://ssdsphere.com/ssd-power-consumption-comparison/
Még az nvme többet eszik, mint a satás. De csak ha épp írási művelet zajlik, amúgy alapból alig terheli fél-egy wattal az akksit.
-
proof88
addikt
válasz
Thunderzolee #15567 üzenetére
Köszi!
Igen, feljegyeztem a tulajnak, hogy lehet upgrade-elni a procit is, ha igényt tart rá.
SSD már benne van.
LAN partis gép lesz amúgy, CS 1.6-ra, Warcraft 3-ra. -
válasz
proof88 #15566 üzenetére
Erre senki sem fog biztos válasz adni.
Bele kellene próbálni.Beszéld meg az eladóval, h odaviszed a laptopot, beleteszitek, ha megy benne, kifizeted, hanem, akkor nem veszed meg.
De én 2×4gigát vennék már inkább hozzá, ha már egyszer kezeli a DDR3-at, és bővíteni szeretnéd. 8giga rammal jobb használni még idleben is mint 4gigával.
És a processzort is átcserélném a GM45-ös chipset által kezelt legnagyobb procik egyikére. Ezek mennek bele: https://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_P
A lista vége felé a P-betűvel kezdődőket javaslom, P8600 például, ezeknek a hőtermelése/fogyasztása is alacsonyabb, mint a jelenleg benne levő.
Ebayen, Hardveraprón ~2ezer Ft körül szokott lenni.Ha még SSD-t is raksz alá, meg egész gyors kis gép is lesz belőle.
-
proof88
addikt
Sziasztok!
Van egy ACER Extensa 5635G - 652G32Mn laptop.
Intel GM45 Express chipsetes.
Jelenleg egy C2D T6570 társaságában van 1 db 2 gigás 1066 MHz-es DDR3 (2Rx8 PC3-8500S-7-10-F1 Elpida).
Szeretném, ha dual channel lenne, szóval tennék mellé még 1 db modult, viszont alig találok hasonló memóriát a közelben.
Viszont van a közelben 2 db 2 gigás 1333 MHz-es DDR3 (2RX8 PC3-10600S-9-10-F1 Elpida).
Arra gondoltam, hogy mivel a desktopos tapasztalataim alapján szokott kisebb órajelű profil is lenni ezekben a RAM-okban, hátha mennének 1066 MHz-en a laptopban. És akkor a mostani 1 db 1066-os modult meg kivenném belőle, eladnám.Szerintetek is mennének az 1333-as RAM-ok 1066 MHz-en? A chipset úgy tudom csak 1066-ig támogatja a RAM-okat.
Mindegyik 1.5V-os.
Köszi!
-
Sziasztok!
Van egy Lenovo Thinkpad E495 laptop-om.
Kellene bővítenem SSD-vel, és a gyári m.2 nvme ssd mellett van egy üres 2.5" SATA hely is a laptopban, és van is egy fölösleges 2.5" sata SSD-m. Adja magát, hogy azt szereljem be a meglévő ssd mellé.A kérdésem, hogy az üzemidőben lesz-e észrevehető kölönbség ahhoz képest, mintha vennék a mostani nvme-s SSD helyett egy nagyobbat?
Sokat használom útközben, így számomra az üzemidő kritikus tényező.Köszi!
-
B.Ricsike
őstag
Sziasztok!
A közeljövőben leszek tulajdonosa egy ilyen típusú masinának:
Acer Nitro 5 AN517-54-70AP
16GB-ról szeretném 32GB-ra bővíteni!
Tud ebben valaki segíteni?
Illetve, bővíthető ez a konkrét gép?
Köszönöm!
-
Tim82
félisten
Ha whitelist lenne a probléma, akkor Unauthorized network card hibaüzenettel megállna a noti bekapcsolás után, OS betöltés helyett.
Lenovo-ék wifire kb. az 5-6. Core i proci-generációs notiktól már nem alkalmaznak whitelistet (ez azért függ termékvonaltól is, hogy mikortól pontosan, pl. a Broadwell generációs Thinkpad X250-be, L450-be probléma nélkül tettem Intel AX200-at, a szintén Broadwell Core M-es Yoga 11 meg a fent említett hibaüzenettel leállt).
-
Upo
addikt
válasz
Romeo619 #15555 üzenetére
Lenovo az whitelist-es. Csak a listában levő komponensek mennek benne, csak a listán a listán levő FRU számúak (másik, tök ugyanolyan kártya sem!).
Hol lehet megnézni a listát?
Pl. letöltöd ezt: [link] , a 72. oldalon vannak a wifik, onnan kell válogatni és FRU alapján megvenni.
Onnan a legjobb képességű a 8260 vagy valamelyik BCM4350 (Liteon vagy Foxconn, mindegy). Utána kell nézni hogy melyik a jobb.De a support oldalon is kiadja a Parts menü alatt a gyári számra. [link]
-
Romeo619
senior tag
válasz
ricsi99 #15554 üzenetére
Szia,
igen, emiatt esett a választásom erre a bővítésre. Még nem volt lehetőségem másik gépben kipróbálni, mert más a csatlakozás a gépben
Na ilyen M2-es csatlakozásnak nem néztem utána, akkor tuti nem tudja kezelni és az lesz a baj.
1 gigás net van itthon, aztán a régi kártya csak 400MB-t tud(de azt hiszem kevesebbet), az új meg AC.
Viszont ha nem válik be, akkor mi alapján keressek Wifi kártyát? Az M2-es csatlakozás alapján? -
válasz
Romeo619 #15553 üzenetére
Ahogy én nézem ,papírforma szerint mennie kellene, mind2 ugyan az a csatoló felület.
Mindenféleképp elöször biztosra kellene menni mielőtt az sw-t piszkálnád.
Ha viszont másik gépben megy akkor szivacs mivel ez már m2-es csatlakozós... ergó ha nincs a noti biosában/uefi akkor nem fogja látni a win sehogy-sem ....
Ui:miben tud többet az új kártya? -
-
-
-
luci@85
tag
Sziasztok !
Dell g15 5511-es notebook-om van !
A mai napon hozták ki nekem a crucial ballistix memoria kitemet(2*8 GB) ,de sajnos nem bootol a gépem csak sárgán világít oldalt ! Gyári 8 gb os modullal minden hibátlan de szerintem ha működésre bírnám sokkal többet teljesítene pl . játékokban a 2*8 GB cl16 3200mhz ramkit.
Legújjabb bios van rajta ! -
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
van egy Lenovo B51-80-as gépem. ebben eddig egy Intel 3165NGW Wifi volt, amit szerettem volna bővíteni. Rendeltem is hozzá egy Intel 9560NGW-t, de nem akarja látni a rendszerLenova Vantage szerint a legfrissebb BIOS van fent.
Van esetleg bárkinek bármi tipp, hogy mi lehet a baj?
Előre is köszönöm! -
válasz
simsoner #15543 üzenetére
"netes képek alapján ott alapbol nem is kéne neki lennie"
Ezt hogy érted?
Dehogynem kéne ott lennie lábnak.
Akkor elnézted, és másik 478-as foglalat képével hasonlítottad össze.
Kolléga feljebb írt a 478 pines foglalatokról, bár sztem nem pontosan, mivel mindegyiknek más a neve, nem lehet őket "csak úgy" összekeverni.A 478/479 lábkiosztású foglalatból 4 félét használt az Intel, viszont az Intel saját oldalán böngészve a processzoroknál nem is tünteti fel az adott foglalat nevét, csak Socket 478/479-ként hivatkozik rá.
Ezért alakult ki tévedés sokakban, mivel nem mindegyik 478-as foglalat egyforma. Tény, h csak 1-2 láb tér el, de hát ez van.Alternatív oldalakon viszont a foglalat valós nevét adják meg. Pl a CPU-World szerint a T7700 Socket P-s foglalat.
Nem összekeverendő a nagyon hasonló számozású processzorokat kínáló Socket M-el.
(Ezt a két Wikipediás oldalt pl. pont azért csináltam, h átláthatóan legyenek külön felsorolva a nagyon hasonló számozású, de eltérő foglalatba passzoló akkori mobil processzorok.)
A képedet elnézve sztem valami jóképességű ember azt csinálta, h nem értett hozzá, és letörte a lábat, h bele tudja tenni a Socket M-es CPU-t fogadó laptopba, de hát persze hiába csinálta, nem működött a processzor.
Esetleg nem direkt csinálta, hanem elkezdte belerakni, de elgörbült a láb, majd miután észrevette, megpróbálta kiegyenesíteni, de letörött.Az tény, h a külső lábak negatív, ill. groundként vannak jelölve, és amúgy is mindegyik duplikázott láb, ezért szokott működni törött lábú processzor is.
Az esetedben is a mellette levő ugyanazt "tudja", mint a letörött láb.
A processzorok mélylélektanát kutatva lehet találni gyártástechnológiai leírásokat, hát aki ilyenekkel foglalkozik, az tisztában van a lábkiosztással ugye.Használd nyugodtan, ha működik.
Remélem olcsó volt, ha már így törött lábbal kínálták.Meg lehet csináltatni, párezer Ft lenne, de a processzor értéke kb 2ezer Ft, így nem érdemes foglalkozni vele.
Ez egyébként jó processzor, az egyik legnagyobb, ami beletehető ahhoz a chipsethez abba az adott laptopba.
Alap dolgokhoz, megfelelő mennyiségű memória mellett, főleg ha SSD van alatta, jól használható.Socket M vs Socket P:
-
-
válasz
simsoner #15543 üzenetére
Konyhanyelven:
Ebből a tipusból 3 fajta foglalat volt... van amiben csak 1 láb ,hiányzik ,van amiben vizszintesen 2 ,van amiben függőlegesen 2,
....... nevezzük 1-2-3 gen foglalatnak...
most ez a proci a gen-1...
ez megy a 2-3 as foglalatban is....
semmi hátrányod nem lessz ha így használodviszont ha saját célra kell ,vadász bele a ph-n valami nagyobb cache-s procit... úgy még használható marad a gép is
-
válasz
mogordaniel #15541 üzenetére
Igen a drivert át lehet "írni".
De az nem biztos hogy egyáltalán felismeri az ati karit... eléggé le vannak korlátozva a noti-k vga cserével kapcsolatban... hiába szabványos a csatlakozó.
A régi kártya már kevés vagy hibás? -
mogordaniel
csendes tag
Sziasztok!
Van egy hp elitebook 8560w notim és szeretném kicserélni a videókártyát. Most egy quadro 2000m van benne és egy ati radeonra akarom cserélni. Néztem róla videót, de csak olyat találtam amiben geforcera cserélik driver átirásával. Az atinál is át lehet írni a drivert? Szerintetek megoldható? -
-
Andy975
csendes tag
Köszönöm!
Core2Duo-s a gép, SSD-vel és HDD-vel.
Csupán keveslem a 4GB memóriát.
Sajnos 2x4GB DDR2-es RAM 40000 felett kezdődik, tudom jól.
De gondoltam, hátha sikerül valahol olcsóbban vennem.
A jelenlegi gépembe is itt vettem egy T9300-as processzort 4 ezerért, 3 éve. Azóta is kifogástalanul működik.Jelenleg is egy ugyanilyen méretű (18,4"-os) gépem van, Fujitsu Amilo Li3910, amiben max. 4GB memória lehet.
Nekem kizárólag netezésre, filmnézésre kell a gép, játékra egyáltalán nem.
A filmnézés miatt ragaszkodnék a 18,4-es kijelzőhöz, ezért is néztem ki ezt a Medion-t. -
válasz
Andy975 #15536 üzenetére
Ha jól láttam ez egy core2-es gép
Alaplapon/bios on múlik a dolog.
Viszont szerintem amennyiért 2*4GB DDR2 -es ramot veszel annyiért veszel egy sokkal modernebb komplett laptopot.
32bites windows az max 4Gb memóriát lát (ram+vga memória)
ha több van benne akkor sem tudja kezelni
javaslok win11x64-et... ha nincs ssd-t és az korrekten elkocog még -
Andy975
csendes tag
Sziasztok!
Medion Akoya P8610 laptopban bővíthető a memória 2x4GB-ra?
Jelenleg 2x2GB DDR2 van benne.
Az alaplapon múlik, hogy mekkora a gépbe tehető maximum memória mérete vagy a 32 vagy 64 bites Windows-on?Köszönöm!
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
van egy Lenovo B51-es gépem, amiben egy intel AC3165-ös wifi kártya van. Nos ennek a sebessége nem pont a legmegfelelőbb, mert max 433Mb-t tud. Volt egy régebbi intel AC7260-as kártyám ami közel 900-t, de az a gépem, amiben volt, sajna meghalt
át akartam rakni a B51-be, de most látom, hogy nem jó a foglalat. Tudtok esetleg alternatívát ajánlani az AC3165 helyett, ami közel 1 gigat tud?
Előre is nagyon szépen köszönöm! -
-
Imre1212
csendes tag
-
Szabó András
tag
Elvileg az alaplap AMD BoltonMemória 4096 MB, DDR3, Single-Channel, Zwei Speicherbänke (ezt találtam róla neten)
-
válasz
Szabó András #15525 üzenetére
Szia.
Dobj már képet a “rossz” slotról. -
Szabó András
tag
Van egy Packardbell Easy Note LE69KB-om
A fölső RAM foglalatban simán megy minden, de ha az alsóba teszem, akkor el sem indul a gép. Tönkrement az alsó (sosem volt használva), vagy ha veszek még egy RAM-ot akkor fog menni a kettő együtt?
Nem tudok kölcsönkérni, főleg itt a faluban nem ahol lakom. -
-
Imre1212
csendes tag
válasz
Pyttawrx #15522 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen a segítséged!
Annyit írtak még az Apple-ös fórumba, hogy a TRIM-et nem kapcsolja be magától az op. rendszer, szóval manuálisan kell a terminálból a "sudo trimforce enable" paranccsal.
A wd-n kívül említettek még crucial SSD-t is. Majd szétnézek, ezekből már fogok tudni válogatni. -
Imre1212
csendes tag
válasz
Pyttawrx #15514 üzenetére
Szia! Akkor nincs ilyen furfang benne, hogy mondjuk csak a TLC-s, vagy mondjuk a Samsung SSD-it ismeri fel, ha jól értem? Kompatibilitási probléma nem jellemző? Minden normál SSD-vel mennie kellene? Bocsi, csak szeretnék biztosra menni, nem értetlenkedni akarok.
És köszönöm a választ. -
válasz
Imre1212 #15511 üzenetére
Mezei ssd- hdd csatoló az fix/szabvány sata és kész... azzal nagyon nem lőhetsz mellé
fizikailag nem lessz problémád..
én mondjuk vennék egy használt 120-as ssd-t itt a ph-n ócóba... feldobnám rá a rendszert és adnák neki 1-2 hét teszt időszakot ...
almás topicban lehet többet tudnak segíteni ,hogy mely verziót tudsz felpakolni arra a régebbi gépre és az mennyire barátkozik az ssd-vel... de mivel már akkor is volt bőven ssd ,így nem hiszem hogy gondja lenne vele -
Imre1212
csendes tag
Sziasztok!
Legjobb tudomásom szerint egy 2012-es macbook pro-ról lenne szó. Szeretnék bele merevlemezt venni, mert a gyári bedöglött. Ha már csere, akkor SSD-re gondoltam. Lehet valami hátulütője annak, ha nem nézek előtte utána? Úgy értem, hogy nem-e lesz kompatibilitási probléma vele, vagy felismeri-e egyáltalán az SSD-ket ez a gép, netán nem nyírja-e ki idő előtt, mert mondjuk működik, de úgy kezeli, mint egy HDD-t? Konkrétan most milyen merevlemezeket ajánlanátok? Ársáv olyan 20-40 ezer forint. Tárhely és sebesség függvényében döntök majd a végleges kiszemelt mellett.Köszönöm előre is.
-
Osynho
addikt
Hello. Van egy Acer Swift 3 SF315-52-50UZ notebookom. A töltő csatlakozója kontaktos kezd lenni, bizonyos szögben használva nem vesz fel áramot. Tudtommal usb-c-n is tölthető lenne. Tudtok ajánlani ehhez töltőt, kábelt? Milyen szabványnak kell megvelelni? 45w elég?
-
Upo
addikt
válasz
Rigormortiis #15493 üzenetére
Én sejtem mi baja volt. A microsoft.
Annyira utálom ezt az átkozott gyors rendszerindítást, amit erőltetnek, de nem működik rendesen. Meg értelme sincs. És ha ki van kapcsolva, akkor időnként titokban értesítés nélkül vissza szokta kapcsolni magát.
Biztios hogy be volt kapcsolva a gyors rendszerindítás, ezért a gép leállítás helyett hibrid alvásban vagy hibernálásban volt. És a hibernált gépben lett gyakorlatilag "menet közben" kicserélve a ram, persze hogy nem tudott mit kezdeni vele. -
-
válasz
inf3rno #15504 üzenetére
Régi ,vagy új javítása szervíz részről majd egykutya... kb ugyab annyi a munka megtalálni a hibát és javítani.2-3 órát ha kifizetsz egy szervizesnek így is úgy is...
Core-2 es gép... 15-ért lösz a ph-n 1-et... átpakolod a memóriát/ssd-t s kész.
Hibásként is érdemes meghírdetni.. sokszor tényleg avalmi fisz-f@sz dolog hiányzik a javításhoz ,aztán mivel csak külföldről lehet beszerezni ,inkább megvesznek egy hulla gépet donornak.. -
inf3rno
nagyúr
válasz
ricsi99 #15503 üzenetére
Nem olcsó az sem, fent linkeltek egy alisat... Ami meg olcsó, az elég kétes, hogy működik e ilyen helyekről. Szerintem megy Dominikhoz, aztán majd ő megtákolja, hátha. Vagy így megy elektromos szemétbe. Aprón nem látom értelmét alkatrésznek meghirdetni, mert úgyis valami frankó viszonteladó veszi meg és eladja alig futott orvos harmadik kocsijaként egy baleknak. Már nem az első eset lenne, azért nem akarok semmi hibásat aprón meghirdetni már.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux Mint
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest