- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piazza
tag
válasz
Dell XPS #8707 üzenetére
Szia,
A Sentinel ugyanazt írja ki mint legelőször, kondíció 59%, de amúgy C és D rendben.
Az ellenőrzés lefut, bekapcsoláskor is lefut és nem ír ki problémát, épp ezért nem értem hogy miért kezd el mindig ellenőrizni bekapcsoláskor.
Ha tiltom az ellenőrzést mint ahogy írtad, akkor abból milyen gondok lehetnek?
Ha van mégis valami gond de újra formázom a merevlemezt akkor az rendbe jön? -
Piazza
tag
válasz
Dell XPS #8682 üzenetére
Szia,
Megnéztem, a legfrissebb verzióval néztem, beírtam amit mondtál, de előre megakadt valami miatt, valami használt még valamit...
Másodszor már végig futott ugyanúgy mint indításnál, nem ír ki ilyenkor semmi hibát... (0KB rossz a szektorban)
Ha írom a /f -et is akkor meg újra indítás után nézné, de egyenlőre még nem akartam leállítani.
Van vaklami megoldás erre a gondra? -
Sergiohu
tag
válasz
Dell XPS #8679 üzenetére
Szia!
Megvan, a hdd volt a ludas!Az konkrétan 1 éves... Toshiba 640-es,gariba cserélte a dell, 500-as volt benne, de nem volt raktáron csak ilyenjük, akkor örültem a bővülésnek.
Már lejárt a gari, így kerül bele egy egy 120-as ssd, a vinyónak pedig veszek egy külső házat és úgy él tovább...
Hálás köszönetem! -
bubi92
őstag
válasz
Dell XPS #8683 üzenetére
minden lehetőséget kipróbáltam már. és leszűkítettem a kört valami olyanra, hogy csak a wifi kábel lehet a hibás. ha közel megyek a routerhez akkor szépen csatlakozik, tehát nincs meg a megfelelő hatótávolság aminek kéne. ebből jött, hogy a kábel... na most azzal tényleg semmit nem csináltam. így csak arra tudok gondolni, hogy megvolt törve és egy picit hozzáértem. és kész a baj.
-
Piazza
tag
válasz
Dell XPS #8678 üzenetére
Szia,
Megnéztem HD Sentinel-el.
Kondíció: 59% és ezt írta "A lemez felületén található 1 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
298 hiba fordult elő adatátvitel során. Ezt okozhatja az eszköz hibája vagy nem megfelelő adat/tápkábel. Javasolt a kábelek ellenőrzése és cseréje ha lehetséges.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Ajánlatos a lemez állapotának folyamatos ellenőrzése."
Mit jelent ez a gyakorlatban?
Próbáltam futtatni amit mondtál, de azt írja nincs ilyen file..
Ez hogy lehet? -
f27
senior tag
válasz
Dell XPS #8638 üzenetére
Rég jártam erre mert tudtam engem ajálsz mindíg
Nos az alaplap csere elég ritkán válik be tapasztalatok szerint.
Miért?
Mert új alaplap a neten szinte nemlétezik!
Olyan alaplapokat lehet venni ami vagy hibás vagy teszteletlen,vagypedig valami (remélhetőleg) profi szakember javította!
Egy alaplap javításnál mint pl nálunk is gyári szintü/minőségü javítás létezik!
Amenyiben nemszeretné a megrendelő hogy önmagában javítsuk lehet kérni az alkatrészek gyári újra cseréjét is!
természetesen ez drágább megoldás,de semmiképpen nem annyi mint egy (új) kétes alaplap cseréje
Az IR6000 pedig hobby gép vagyis nemalkalmas szakszerü javításra!Vettem anno én is,de átalakítás után is siralmas hulladék volt még valós szakember kezei között is!
kemény 300$ egy olyan gép! amikel mi dolgozunk 20-25,000$ gépek van némi külömbség nem?Az a baj hogy lassan minden utcasarkon ezermesterek vannak,és a gyáriszintü szervizek labdába sem rúghatnak a vevők rosz tapasztalatai végett!
Már alapbol mindenki azt mondja amihez egyszer hozzá nyulnak annak annyi vagy nemjavítható stb..És ha véletlen javítás után ez történik aztmondja ugye én megmontamhiába boldog 100 emberből 99 ha az az egy megmonta mert neki nemjött össze..
-
Belako
tag
válasz
Dell XPS #8628 üzenetére
Reballoztatni Tökölön? Nem ahol lakok egy műszerész srácnak van infrás masinériája xbox, lapos, vga javítást vállal, mivel már látott párat így ő mondta hogy nem biztos az a baj. Azt javasolta hogy mielőtt neki esünk zárjunk ki minden hiba lehetőséget.Így marad a tesztelés egyelőre. Ram, Hdd, Aksi (kivettem úgy is előjött gondoltama mivel nem100%-os így gondoltam generálhat hibát cella zárlat miatt de nem) ezek kizárva.
Még egy szer prime-al meg furemarkal meglövöm (ez se volt gond), meg lehet beruházok egy teszterre.
Mivel lehet megizzasztani ami egyértelműen kidobja nekem a lehetséges hibákat? -
Belako
tag
válasz
Dell XPS #8626 üzenetére
Nem nagyon használok linuxot abban van valami teszter program ami segít vagy ha ott nincs hiba akkor fasza minden?
Cdre telepített bootolható linux is jó?
Ha minden szakad itt a ph hirdetnek post kijelzőt laposhoz az mondták az kiírja rendesen a hibát is.
Egy próbát megér
Ma vittem reballozni de a szervizes srác is mondta hogy nem biztos az a baja.
Így marad a tesztelgetés legalább addig is tanulok asztali már megy most akkor ezen a sor.
Ha mást nem szétverem és felrakok egy home made destroyer videót mindenki örömére. -
Toby888
senior tag
-
-
tototos
addikt
válasz
Dell XPS #8592 üzenetére
SZia,
Köszönöm. Hát szétszedtem és érdekes módon egyszer bekapcsolt szépen, de amikor beléptem a biocba akkor megfagyott, mintha vibrált volna kicsit a kijelző. Azután kikapcsoltam és megint visszatértünk a kiinduló állapotba.
Összeraktam de semmi, nem tudom mi a fene lehet vele.
-
izsob
tag
válasz
Dell XPS #8597 üzenetére
az esemény naplóban ennyi volt : A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.
2x4gb ram van benne, egy samsung és egy kingmax ram, egy fél éjszaka futtattam rajta memtestet, de nemirt ki hibát:S
Most ujrahúzom a gépet, mert mán ugy is sok rajta a lom, aztán meglássok mi lessz.
-
Tomika86
senior tag
válasz
Dell XPS #8556 üzenetére
Eredetileg az enyémen is az volt, csak én január végén vettem. Annyi hogy az enyémben akciósan 6Gb RAM van. Jelenleg visszaadtam neki a gépet, nincs itt. Elvileg ha csinálja akkor felhívja a DEll szervízt, az a baj hogyha elviszik gariba, nem biztos hogy előjön nekik a hiba.
-
Tomika86
senior tag
válasz
Dell XPS #8547 üzenetére
Helló!
Kikapcsol teljesen,mint amikor hosszan van nyomva a bekapcsoló gombja.
Elő telepített Linux volt rajta, az addig az egy alkalomig nem csinálta amíg újra lett telepítve Windows 7-tel.Mindenből ugyanazt raktam fel mint az enyémre( tök ugyanilyen van nekem is), nálam semmi probléma velem.
-
Belako
tag
válasz
Dell XPS #8550 üzenetére
Nekem sem egyértelmű még. De amit a bga hibáról tudok ez a hiba ahhoz meg kevés. Gondoltam most kezd el haldoklani.Most rendes tesztelés alatt van majd ha előjön akkor lehet az. De mivel nem mindig csinálta csak időszakos volt ezért kértem segítséget is. Na mind1 megnyúzom és majd lesz valahogy.
-
Atos23
senior tag
válasz
Dell XPS #8503 üzenetére
Én a notiktól rendeltem egy pár új Asus zsanért.
GLS meghozta, beépít, túl keménynek tűnt. Kb. 20 hajtás után eltört az egyik. Írtam nekik, hogy ez szerintem hibás volt. Azt hiszem csodálkoztak, de küldtek új párt.
Megjött az új, beépít, 20 hajlítás után eltört. Írtam megint a srácoknak, jeleztem nekik, hogy nézzék át a raktárkészletet. Visszaírtak, hogy valóban kőkemény az összes.
Rendeltek külföldről újabb adagot, megint küldtek egyet, az már jó volt.
Szóval amellett hogy az alkatrészbe belenyúltak ők is, én is, nem volt rájuk panaszom. Nem kötözködtek, nem számítottak fel futárköltséget egyszer sem, és végig fel volt kínálva a lehetőség, hogy visszaadják a pénzt. Pedig mechanikus alkatrészről volt szó.
-
Atos23
senior tag
válasz
Dell XPS #8482 üzenetére
Köszi, ez sajnos kuka lesz, nem tudom bootolásra bírni. Már biztos vagyok benne, hogy ki is fagy, mert a POST után hiába van kép, Caps-Num-Scroll Lock-ra, és CTRL+ALT+DEL-re sem reagál. Még az is lehet, hogy amikor a VGA-val kezd el kommunikálni OS töltés előtt, megfagy BGA hiba miatt. Pavilionnál bármi lehetséges, és annak az ellenkezője is
Kár érte, P8600-al és 4GB DDR2-vel megy, TV-tuneres, etc
-
Fleed
aktív tag
-
-
-
-
-
szagnes69
aktív tag
válasz
Dell XPS #8416 üzenetére
Kedves Dell XPS!
Hazaérkezett a laptop, amiből kivették a hibásan működő billentyűzetet. Végrehajtottam az általad javasolt lépéseket, és most megy a számítógép akkumulátorról is, és a töltő is megfelelően működik.
A HP-nak van egy olyan programja, amellyel ellenőriztem a laptopot, és rendben lévőnek találja az akkumulátort.
Most majd USB-s billentyűzettel használjuk, amíg a szerviz be tudja szerezni a megfelelő billentyűzetet, mert őket úgy tájékoztatták, hogy gyártani kell még.
Az interneten 15000 Ft-ért láttam, ők viszont 8000 Ft-ért tudják beszerezni.Még egyszer nagyon-nagyon, hálásan köszönöm!
Szép napot!
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Dell XPS #8405 üzenetére
Az én notim volt, mely nálam még hibátlanul üzemelt. Eladtam egy itteni kollégának, aki a napokban megkeresett, hogy nem jó kijelző... Elég kellemetlen.
Konkrét előzményekről annyit tudok, hogy szétszedte portalanításra/pasztázásra (ez utóbbi nem biztos).
Egyébként a panel tönkre mehet egyik napról a másikra előzmények nélkül?
-
Belako
tag
válasz
Dell XPS #8394 üzenetére
toshiba satellite L550d-10g
A gyártó és az ati által biztosított illesztőt eldobja de ha friss win7 van rajta vagy kitakarítom rendesen a korábban említett drivereket akkor nincs gond. Ha maradnak akkor az asztal nem jön be vagy ha bejön akkor csak villog egy darabig a kép és bal alsó sarokban írja, hogy illesztő leállt majd helyre állt. De ezt se mindig. Azért gondolok bgára mert ugyan ezt csinálta korábban egy asztaliban a vga. -
Btx-001
csendes tag
válasz
Dell XPS #8266 üzenetére
Köszi a tippet!
Első körben holnap felhívom a Sony-t aztán megpróbálom elérni, hogy csengessék vissza az árát vagy ha ez nem megy cseréljék ki egy csont újra. Ui. nagyon olyan érzésem van, hogy nem én vagyok ennek a gépnek az első tulajdonosa. A fedele is meg van görbülve (először azt hittem szériahiba), de most már inkább azt látom benne, hogy valaki előttem nagyon agresszívan nyitogatta. Persze ezt is jeleztem amikor szervízben volt, csesztek megcsinálni. Emellett a billetnyűzetvilágítás se tökéletes és a touch pad scroll gombja is kihagy.
Ez így már együtt kezd sok lenni. Ez 4 hiba, szkeptikus vagyok azt illetően, hogy mindet kijavítanák, ha megint elvinnék szervízbe... Arról nem is beszélve, hogy mióta megvan szinte nem is tudtam használni! Mindezt háromszázötvenezer forintért.
-
Btx-001
csendes tag
válasz
Dell XPS #8259 üzenetére
Van itthon egy legális 7-esem is (kicsit hosszú történet, hogy miért...) Mondon próbaképpen felpakolom rá és ha működik, max. beaktiválom ezt.
Odáig azonban el se jutottam, mert a telepítő a legelején (Starting Windows) lefagy... Egy pillanatra bejön valami VGA-hibának látszó krix-krax a képernyő tetején, majd eltűnik, de utána a telepítés megáll...
Azt hiszem felhívom a Sony-t és megmondom, hogy mondják meg, hol adjam le a laptop-ot és kérem vissza a pénzemet...
Ezek után ugyanis nem hiszek benne, hogy ezt meg tudnák csinálni (max. ha adnak helyette egy újat, de én már abban se bízom)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest