- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Btx-001
csendes tag
Sziasztok!
Novemberben vettem egy Sony Vaio Laptop-ot Windows 8-cal, méghozzá nem olcsón. Azóta csak a gond van vele, már szervízben is volt, szerintük semmi baja - szerintem viszont még most sem működik normálisan. Felraktam rá egy Windows 7-et, azzal tökéletesen megy. Most épp az ügyfélszolgálattal hadakozom és próbálom bizonyítani a magam igazát...
Viszont felfedeztem olyan nyomokat a laptop-on (sajnos már a 3 napos cseregarancián túl), amiből arra következtetek, hogy nem én vagyok az első gazdája. A Windows-t az első telepítéskor emlékeim szerint én regisztráltam be, tehát hogyha igaz is az elméletem, azt mindenképp helyreállították.
A kérdésem az lenne, van -e esetleg valami tippetek, amivel be tudnám bizonyítani, hogy ezt a gépet előttem már valaki más is használta?
Bocs, ha nagyon hülye kérdés volt, de jelenleg ez az egyetlen esélyem...
-
Btx-001
csendes tag
válasz
Dell XPS #8266 üzenetére
Köszi a tippet!
Első körben holnap felhívom a Sony-t aztán megpróbálom elérni, hogy csengessék vissza az árát vagy ha ez nem megy cseréljék ki egy csont újra. Ui. nagyon olyan érzésem van, hogy nem én vagyok ennek a gépnek az első tulajdonosa. A fedele is meg van görbülve (először azt hittem szériahiba), de most már inkább azt látom benne, hogy valaki előttem nagyon agresszívan nyitogatta. Persze ezt is jeleztem amikor szervízben volt, csesztek megcsinálni. Emellett a billetnyűzetvilágítás se tökéletes és a touch pad scroll gombja is kihagy.
Ez így már együtt kezd sok lenni. Ez 4 hiba, szkeptikus vagyok azt illetően, hogy mindet kijavítanák, ha megint elvinnék szervízbe... Arról nem is beszélve, hogy mióta megvan szinte nem is tudtam használni! Mindezt háromszázötvenezer forintért.
-
Btx-001
csendes tag
válasz
Dell XPS #8259 üzenetére
Van itthon egy legális 7-esem is (kicsit hosszú történet, hogy miért...) Mondon próbaképpen felpakolom rá és ha működik, max. beaktiválom ezt.
Odáig azonban el se jutottam, mert a telepítő a legelején (Starting Windows) lefagy... Egy pillanatra bejön valami VGA-hibának látszó krix-krax a képernyő tetején, majd eltűnik, de utána a telepítés megáll...
Azt hiszem felhívom a Sony-t és megmondom, hogy mondják meg, hol adjam le a laptop-ot és kérem vissza a pénzemet...
Ezek után ugyanis nem hiszek benne, hogy ezt meg tudnák csinálni (max. ha adnak helyette egy újat, de én már abban se bízom)...
-
Btx-001
csendes tag
Sziasztok!
A vaio-s topikba is beírtam már ezt a kérdést de lehet ez a megfelelő hely neki:
Sony Vaio SVS1512S1ES laptop-ot vettem (2,5 ghz processzor, 4 giga memória, 750 GB HDD). Amióta nálam van, csak a gond van vele. Először alaplapot cseréltek benne garanciára, most pedig mióta visszakaptam és ráhúztam a Windows 8-at (amit gyárilag adtak hozzá) azt tapasztalom, hogy a gép indokolatlanul sokat tölt. A Feladatkezelő szerint rendszeresen 100%-on van a lemezkihasználtság, ez gyakorlatilag az egész gépet belassítja.
Lassú a böngészés, a feladatkezelő kb. fél perc!!! alatt indul el. Próbáltam már vírust irtani de nem volt semmi rajta, valamint a virtuális memória méretét kézzel fixre állíttani - ez sem segített.
Van valami tippetek, hogy mi lehet a gond? Vagy garanciára akarom visszaküldeni - megint... - vagy pedig azon gondolkozom, hogy rátúrok egy 7-est újabb 40000 forintért - azzal még nem voltak ilyen gondjaim (most pl. e hozzászólás gépelése közben - semmi más nem fut, csak az egy szem IE - megint 100%-on van a merevlemez, a "Szolgáltatásgazda: Helyi rendszer (14)" folyamat és a "Windows Modules Installer Worker" a "főkolomposok", bár most inkább előbbi.
Arról nem is beszélve, hogy bár most táp nélkül használom, a billentyűzetvilágítás random ki és bekapcsol a hozzászólás gépelése közben.Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged