- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravail
senior tag
Fleed + Dell XPS + NEMO1968 !
Ha mindezek után az derülne ki, hogy a mindhármónk (Dell XPS + NEMO1968 + én) által jól ismert Tököli kollégánk a Fleed által beszerzett árajánlat fél vagy kétharmad árán meg tudja javítani, akkor remélem önkritikát gyakoroltok! Mert, ha nem így, hanem amúgy, de mégiscsak igazam lett! Mégis csak olcsóbb, és jobb megoldás a Tökölre caplatás. -
Dell XPS
veterán
-
ravail
senior tag
Az ember ameddig él, mindig remél!
Sajnos, én is találkoztam már hasonló jelenséggel, amikor a hibafeltárás és a javítási árajánlat után a tulaj nem kérte a javítást, úgy kapta meg a laptopot, hogy azt nem is lehetett megjavítani. De bízzunk abban, hogy az a hely ahova Te bevitted nem ilyen.
-
ravail
senior tag
Jó reggelt Mindenkinek!
Szia!
Biztosan jól döntöttél azzal a sorrenddel, amit leírtál? Épp a KillHates kolléga tett föl ide képeket arról, hogy az egyik márkaszerviz a chipre tűvel egy szép "X"-et vésett és a fóliát felszakítva letört egy kondenzátort, garantálva e két lépéssel azt, hogy jó eséllyel javíthatatlan legyen! Nem az lenne a jobb, ha KillHates kollégánál kezdenél? Én nem szólok bele, csak kérdezek! -
Dell XPS
veterán
Szerintem szét-összével úgy 40K-ból megáll, amennyiben beszereznek bontott alaplapot. Nekem az volna a javaslatom, hogy vedd fel a kapcsolatot KillHates kollégával, aki tutira megoldja Neked 10K-ért. Ha ezt itt a fórumom megoldotta 50-60 embernek közel fél év alatt és minden örült, akkor Te sem fogsz rosszul járni. Nyilván a döntés a Tied...
Az ilyen hibákhoz nem kell leejteni vagy odaütni a laptopot, sajnos típus hiba jellemzően. Nem tudom mikor volt például utoljára kitakarítva, portalanítva, pasztázva, a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Mikrotik routerek
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
- Vicces képek
- Netfone
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest