- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucky04
csendes tag
Sziasztok! Van nálam egy HP Compaq 6735s laptop, ha a tőltőt bedugom elindul magától és leáll, ha kihúzom. Képet nem ad még külső kijelzőn sem. Memóriákat már teszteltem. Mit lehetne még kipróbálni?
-
Lucky04
csendes tag
Sziasztok! Alaplapot cseréltem egy Packard Bell Easynote TJ74-es laptopban, az alaplap vadonatúj, mindent rendben visszacsatlakoztattam, a gép bekapcsolása után sötét marad a képernyő, a ledek világítanak a venti is felpörög, ha kihúzom és visszadugom a töltőt egy bippes hibajelet küld!
-
Lucky04
csendes tag
válasz
DNReNTi #8578 üzenetére
Nem tudom, mert kb. a huszadik próbálkozásra tökéletesen beindúl és működik is, elötte viszont semmi, se monitoron, se a laptop kijelzőjén. Emellett a ledek világítanak és néha a hűtés is bekapcsol, szerintem az op rendszer nem indúl amíg nincs képernyő, mert mikor végre van kép a windows normálisan indúl.
-
Lucky04
csendes tag
Sziasztok! A laptopom bekapcsolás után nem ad képet, de világitanak a ledek, ha párszor újra bekapcsolom, akkor megy minden tökéletesen. A videochippel lehet a gond?
-
Lucky04
csendes tag
Sziasztok!
Windows Vista alatt nem frissül a naptár és így az idő sem. Szinkronizálás után működik pár óráig, utána megint leáll. Újraindítás után ugyanez. Mi lehet a gond? Esetleg cmos?
-
Lucky04
csendes tag
Sziasztok! Van nálam egy R580-as Samsung, nincs képe, sötét a monitor, de a ledek és a touch-pad is világítanak, mivel lehet probléma! Memóriát és a procit kipróbáltam, mivel próbálkozhatnék még?
-
Lucky04
csendes tag
válasz
spyduck #2016 üzenetére
Igen, sajnos a vinyó rossz, kipróbáltam az én laptopomba és ott már lehetett achi-t állítani a biosban, de ott is a formázásig jutott.Lehet, hogy rossz helyen teszem fel a kérdésemet, de ilyen esetben a vinyót cserélni kell, vagy esetleg van rá más megoldás? Mindkettőtök segítségét nagyon köszönöm!!
-
Lucky04
csendes tag
válasz
ro_bert17 #2009 üzenetére
Bocsánat, de nem tudom! van egy XP SP2-es telepítőm és a neten találtam egy leírást, hogy egy nlite nevű progival össze lehet fésülni a telepítőt és a sata meghajtókat, én ezt megcsináltam, de a telepítés csak odáig megy, hogy nem engedi megformázni az eszközt, mert ismeretlen a számára, tehát azt hiszem nem. A biosban nincs sajnos ilyen beállítás. Ilyenkor mit tudok tenni?
-
Lucky04
csendes tag
Hello! Van egy Acer Aspire 3100-as notebook, amire XP-t szeretnék felrakni, a baj az, hogy SATA vinyót vettem hozzá és semmiképpen sem akarja felismerni a vinyót, már kiírtam egy új telepítő cd-t is az nlite használatával, de semmi. Valaki esetleg tudna segíteni, hogy mi ilyenkor a teendő? Vagy vegyek egy IDE-s vinyót? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Magisk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged