Hirdetés
- Együttműködik az Infinix és a Pininfarina
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
Új hozzászólás Aktív témák
-
Btx-001
csendes tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Köszi a tippet!
Első körben holnap felhívom a Sony-t aztán megpróbálom elérni, hogy csengessék vissza az árát vagy ha ez nem megy cseréljék ki egy csont újra. Ui. nagyon olyan érzésem van, hogy nem én vagyok ennek a gépnek az első tulajdonosa. A fedele is meg van görbülve (először azt hittem szériahiba), de most már inkább azt látom benne, hogy valaki előttem nagyon agresszívan nyitogatta. Persze ezt is jeleztem amikor szervízben volt, csesztek megcsinálni. Emellett a billetnyűzetvilágítás se tökéletes és a touch pad scroll gombja is kihagy.
Ez így már együtt kezd sok lenni. Ez 4 hiba, szkeptikus vagyok azt illetően, hogy mindet kijavítanák, ha megint elvinnék szervízbe... Arról nem is beszélve, hogy mióta megvan szinte nem is tudtam használni! Mindezt háromszázötvenezer forintért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Együttműködik az Infinix és a Pininfarina
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx