Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- iPhone topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Adott egy régi fujitsu siemens amilo notebook, aminek csak lámpafény alatt látható halványan a kijelzője és kikapcsolásnál 1-2 vastag függőleges csík is látható. Az lenne a kérdésem, hogy ez így mindenképp kijelző, vagy szalagkábel hiba? Esetleg más?
A válaszotokat előre is köszönöm,
Üdv,
Csaba -
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Adott egy Dell Latitude D620.
Bekapcsolásra csak a bekapcsoló visszajelző led villan fel kb 5 másodpercre, ezen kívül se kép se hang. A ventilátor sem pörög fel. Töltő alatt ugyan ez a helyzet azzal a plusszal, hogy a töltöttséget visszajelző led villog, akksi nélkül megint csak az első opció produkálja magát.
Üdv,
Csabi -
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Korábban írtam, hogy nem működik 3 gomb dell inspiron 1520-on [link]
Új gyári billt vettem hozzá, és vele sem ugyan az a 3 gomb, valami ötlet esetleg?
-
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Adott egy Dell Inspiron 1520 amit tisztítás miatt ripityomra kellett szedni, teljes összeszerelés után a billentyűzeten a fel, jobbra, balra nyilak nem működnek. A kábelezést és a billentyűzet szalagkábeleit többször ellenőriztem és továbbra sem megy ez a 3 gomb. Mi lehet az oka és mit tehetek, illetve próbálhatok meg?
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
Csaba -
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Adott egy régebbi Asus notebook geforce 8400m g vga-val, 5-ből 3-szor bekapcsolásnál hibás szín és képernyő beállításokkal indul a rendszer. Mintha csökkentett módban menne pedig nem, de csökkentett módhoz is silányabb a megjelenítendő felület. A vga-t minden esetben felismeri, driverek rendben, ez jelentheti a vga vagy a szalagkábel hibáját a kijelző és az alaplap között?
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
Csaba -
Csaba.no1
tag
Egy próbát megér, nézd meg mi történik pendrive-ról való telepítés közben.
-
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Van egy Asus K70AB notebookom, 3 év után úgy gondoltam újrapasztázom mert biztos megérett rá. A Gap-Padek teljesen megvoltak szikkadva és repedezve és mivel nem kaptam MX4-es pasztát így MX2vel kentem újra mindent. Pasztázás után a hőfokok alapjáraton is +10 fokot nőttek, szétszedtem megint újrakentem és ellenőriztem mindent, hogy biztosan jó-e a pasztázás, de minden rendben volt. Úgy döntöttem veszek Gap-Padeket mert azokkal jobb volt a hűtés és a cpu takarófóliára is rálógott ezért gondolom, hogy hatékonyabb. Abban kérnék segítséget, hogy körülbelül milyen vastagságút vegyek, 0,5mm vagy 1mm lenne a legmegfelelőbb?
UI: A dedikált vga-n is ennyit ugrott a hőmérséklet Gap-Pad nélkül újrapasztázva.Üdv,
Csaba -
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Van egy 3 éves Asus K70AB típusú notebookom, pár hónapja keletkezett a kijelzőén 1 függőleges fehér csík majdnem a közepén és a jobb szélén 5-6 hajszálvékony csík, különféle színekkel. Kijelző hajtogatásra, nyomkodásra és az idő elteltével sem változnak. Ma kitudtam benne cserélni egy ugyan ilyen típusú VGA-t amivel ugyan úgy ott vannak a csíkok, helyzetükkel és a színükkel. Szerintetek ez szalagkábel vagy inkább LCD hiba? Egyébként külső monitoron semmi csík.
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv,
Csaba -
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Van egy pár hónapos Asus K70AB szériás netebookom, és az utóbbi időben van amikor csak naponta egyszer, és van amikor naponta többször is "elcsattan" a kijelző. Ez azt jelenti nála, hogy átvált fehér képernyőre és a fehér képben még fehérebb függőleges csíkok mozognak,ilyenkor vagy újraindítom,vagy lehajtom a kijelzőt és miután vissza hajtom megint minden jó! Ezt mi okozhatja a vga driveren kívül? Ha olyan probléma akkor természetesen viszem vissza gariba!
Köszönöm a segítséget!
-
Csaba.no1
tag
Azt hiszem megjavult, bár próbáltam más torrent progités akkor sem lett jó, most a 2.0val úgy fest megcsinálja az újraellenőrzést hiba mentesen.
-
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Nekem van egy pár hónapos Asus K70AB notebookom és egy hibát tapasztaltam, azt is utorrentbe, mikor újra kéne ellenőriznie egy torrentet elkezdi és csontá fagy az egész gép. Próbáltam más torrent is, de mindegyik újraellenőrzésnél fagy, sima letöltésnél nem, és még akkor sem ha egész éjjel tölt! Elindítottam csökkentett módban is és akkor is ezt produkálja újraellenőrzésnél. Valakinek ötlet, tapasztalat, esetleg megoldás?
A vinyót lecsekkoltam, hibátlan.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- E-book olvasók
- Adobe Photoshop
- Gitáros topic
- Interactive Brokers társalgó
- Hyundai, Kia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- További aktív témák...
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Kedvező ár! Lenovo ideapad 320 laptop (15,6FHD/I3-G7/4GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 laptop-tablet (13,5-3K/I5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest