- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
Belako #12700 üzenetére
Azért simán lehet a VGA vagy az lvds (itt választódik a külső és a saját monitor) kérdése.
Az NVIDIA GeForce 8600M különösen gyakran produkál ilyet!
Mint korábban már említettem :gyakori az hogy a külső monitoron van -- ellenben a sajáton nem ad képet,és ezért a fent említett alkatrészek a felelősek.
Azért csak szép sorban ki kell zárni ,kezdve a legegyszerűbbel - lcd -- lcd kábel (ha az inverter lenne a probléma okozó azt könnyen kizárhatod - csak húzd ki az inverterből a kábeleket és erős fény mellett halványan látnod kellene a videojelet a kijelzőn). -
Mauddip
aktív tag
Belako és Dell XPS kollégáknak: Köszönöm válaszotok, a problémám még annyi, h a dvd olvasó is hibás, lemezről nem tudok futtatni semmit, csupán usb-ről. Ez működik onnan is esetleg, mondjuk egy Windows 7 USB/DVD tool-al?
Köszönöm előre is! -
-
Belako
tag
Nos közben érdekes dologra lettem figyelmes a gyártó szerint Toshiba MK5055GSX ilyen vinyónak kellene benne lennie, sentinel szerint MK-5061GSYN ilyen van benne. Korábbi tulaja utalt arra hogy cserélve lett benne a vinyó. Most adtam neki bios-ban egy load default setting-et hátha ez megold valamit.
Okozhat-e bármilyen jellegű problémát ha cserélik a vinyót (Plkommunikációs hiba az alkatrészek között), mi van ha frissítem rajta a bios-t ? -
NEMO1968
őstag
Szia!
Igen,van elem.
Igen,generálhat hibákat(elfelejti az időt,BIOS beállításokat)ha lemerül.
Vannak noti típusok,ahol addig nem derül ki hogy lemerült az elem,míg nem áramtalanítod teljesen(akksi ki,táp kihúz).
ravail
Nekem miért kéne önkritikát gyakorolnom?
Én csak dicsértem a NOTIK-ot,nem ajánlottam.
Ajánlani Tökölt ajánlottam személyes tapasztalat alapján.
Innentől a kollégáé a döntés.
Utiköltséggel együtt fél áron kijöttem a javításból,mint ha helyben viszem el valahova.
-
Dell XPS
veterán
Switchable graphics esetén még érteném, hogy vannak illesztő problémáid, így viszont kevésbé. Ebben nem MXM-es a videokártya? Tesztelni kellene az OS illesztővel és úgy megnézni terhelésre miképpen reagál. Az "illesztő leáll, helyreáll" problémáknál már találkoztam olyan esettel, aminek a vége valóban BGA probléma volt.
-
cerebrate
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- 8 gen i3 TERRA MOBILE 1715, 17.3" FHD
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 VGA,16-64GB RAM/512-1,5TB SSD
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest