Új hozzászólás Aktív témák
-
Piazza
tag
válasz
Dell XPS #8712 üzenetére
Szia,
Ezt nem tudom mi "S.M.A.R.T -ból többet meg lehetne tudni ( adatmezőt Decimális)"
Nem mondanám hogy lassú, fagyni néha fagy (egy egy weblap betöltésekor, de csak ha már sok van megnyitva és telt a memória) ilyesmit régebben nem igazán csinált. Meg ugye most nem megy a touchpad scroll része, pedig frissítettem az illesztőt. Az akkumulátoromat tegnap megnéztük egy másik gépben és nem vesz fel töltést, úgynézki hogy zárlatos lett. Adatokat már mentettem. Amint lesz rá időm valószínűleg újra formázom és telepítem, talán jobb lesz mint most. -
Piazza
tag
válasz
Dell XPS #8707 üzenetére
Szia,
A Sentinel ugyanazt írja ki mint legelőször, kondíció 59%, de amúgy C és D rendben.
Az ellenőrzés lefut, bekapcsoláskor is lefut és nem ír ki problémát, épp ezért nem értem hogy miért kezd el mindig ellenőrizni bekapcsoláskor.
Ha tiltom az ellenőrzést mint ahogy írtad, akkor abból milyen gondok lehetnek?
Ha van mégis valami gond de újra formázom a merevlemezt akkor az rendbe jön? -
Piazza
tag
válasz
Dell XPS #8682 üzenetére
Szia,
Megnéztem, a legfrissebb verzióval néztem, beírtam amit mondtál, de előre megakadt valami miatt, valami használt még valamit...
Másodszor már végig futott ugyanúgy mint indításnál, nem ír ki ilyenkor semmi hibát... (0KB rossz a szektorban)
Ha írom a /f -et is akkor meg újra indítás után nézné, de egyenlőre még nem akartam leállítani.
Van vaklami megoldás erre a gondra? -
Piazza
tag
válasz
Dell XPS #8678 üzenetére
Szia,
Megnéztem HD Sentinel-el.
Kondíció: 59% és ezt írta "A lemez felületén található 1 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
298 hiba fordult elő adatátvitel során. Ezt okozhatja az eszköz hibája vagy nem megfelelő adat/tápkábel. Javasolt a kábelek ellenőrzése és cseréje ha lehetséges.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Ajánlatos a lemez állapotának folyamatos ellenőrzése."
Mit jelent ez a gyakorlatban?
Próbáltam futtatni amit mondtál, de azt írja nincs ilyen file..
Ez hogy lehet? -
Piazza
tag
Egyéb hibák amik nemrég óta vannak jelen..
Úgy látszik tényleg nem járnak egyedül...1, Egy ideje nem hajlandó a gép elindulni csak úgy hogy elkezd file ellenőrzést csinálni. Ezt minden bekapcsoláskor és az eredmény mindig minden rendben.
Mitől lehet ez?
Hogy tudom megszüntetni?2, Néhány napja nem működik a touch pad jobb oldalán lévő scroll sáv, mintha nem is lenne.
Miért lehet ez?
Hogyan tudom megszüntetni? -
Piazza
tag
Sziasztok,
Tegnap írtam egy kevésbé látogatott topicba a problémámmal, most megpróbálom itt.
Szóval a gépem egy HP 2530p a hiba hogy megadta magát az akku, legalábbis így néz ki. Nem mai darab már sokat is volt használva hurcolva tegnap még azt mondtam elfogadom hogy ennyit bírt, de ma már kicsit másképp gondolom. Szeretnék róla megbizonyosodni és akkor tényleg elfogadom. Nem volt rossz kondiban simán bírt még több órát vegyes használat mellett is csak már nem volt a régi. Lemerült és azóta nem tér magához, nem töltődik és olyan mintha nem is lenne a gépben.
Nem lehet itt valami más hiba?
Hogyan tudnám ezt kideríteni?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest