- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konpet
csendes tag
Sziasztok! Van egy Toshiba l300-1b9-es notim. Pár hónapja elkezdett "sípoló" hangot egy elég magas tartományban kiadni működés közben, ezen kívül más gond még nincs vele. Nem sípol hangosan, de pont eléggé, hogy teljesen kiidegeljen vele. Szépen fogalmazva is nagyon b*ssza a fülem.. Mi lehet vele a gond? Volt már másnak ilyen?
-
Konpet
csendes tag
Sziasztok! Mitől lehet az a probléma, hogy egy Albacomp M66S noti egyszer csak kikapcsolt, mintha áramszünet lett volna, és ezek után nem hajlandó életjelet adni? Hiába dugom rá a tápot, nem világít egy led sem, nem reagál semmire. Válaszokat előre is köszönöm!
-
Konpet
csendes tag
válasz
Dell XPS #8032 üzenetére
Sziasztok! A hétvégén sikerült próbálgatni a gépet, se másik memóriával, se másik processzorral nem adott képet, se saját, se külső monitoron. Valószínűsíthető, hogy bga hibája van? Vállalja valaki ennek az alaplapnak a javítását? Esetleg Tolna megye közelében van valaki, aki ilyenekkel foglalkozik, és nem kókány-mókány munkát végez? Válaszokat előre is köszönöm!
-
Konpet
csendes tag
Amúgy ha van valakinek ilyen, vagy segít: bekapcsoláskor bal oldali led folyamatosan világít, majd balról harmadik bekapcs után pár mp-vel villan egyet. Vinyó rögtön felpörög, proci-venti ha bekapcsolva hagyom idő után elindul (bekapcsoláskor egy pillanatra felpörög).
-
-
Konpet
csendes tag
A Toshiban pedig egy db 2gigás van, ha jól tudom, az meg az Albába nem jó...
-
Konpet
csendes tag
válasz
Dell XPS #8016 üzenetére
Szia! Külső monitoron sem ad képet, nem tudom, hogy ennél a típusnál alapból küldi a jelet vga kimenetre már bekapcsoláskor? Csak egy db 512-es ram van benne, az próbáltam már mind2 slotba, a baj, hogy jelenleg nem tudom még másik gépben sem kipróbálni. Azaz egy Toshiba Sat Pro L300-ba igen, de az nem indul el vele, nem tudom, egyáltalán jó-e bele. (ddr2-ddr2)
És köszönöm a gyors választ!
-
Konpet
csendes tag
Sziasztok, lenne egy kis kérdésem. Van egy Albacomp M66S notim, már úgy vettem, hogy nem adott képet. Töltést felveszi, gombra bekapcsol, vinyó-venti-ledek elindulnak, mintha rendesen elindulna a gép. Nem tudok semmit az előéletéről, csak remélem, hogy nem bga baja van. Ami érdekes, hogy rammal és ram nélkül is ugyan úgy indul, lehet esetleg a memória a ludas? A hétvégén hoznak próbálni ramot meg cpu-t, de addig kihull a maradék hajam.
Valami ötlet, hogy mit próbáljak tenni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged