Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple Watch
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Nem szabad ennyire lazának lennie annak a kábelnek. És ami a nagyobb gáz, hogy kettőnek kellene lennie...

Szerintem leugrott a WiFi modulról. Könnyen meg tudod nézni ha leveszed a fedelet a gép alján. Ha ott minden rendben van, akkor viszont felül sikerült kitépni... -
Dell XPS
veterán
Háát.....akkor mégis csak itt lesz a gond a visszajelzések alapján, összekötve azzal, hogy még ott érintetlen volt "minden", addig semmi gondod nem volt. Illesztő cserélve, ráadásul az antenna mozgatásra "ugrásszerűen" megnő az adatforgalom. Lehet, hogy ebben jobban el kellene mélyülni. Megbontod vagy ajánljak valakit?
-
Dell XPS
veterán
Ilyen hibát az esetek 80%-ban hibás illesztő okoz (főleg, ha más eszköz hibátlanul csatlakozik), a maradék százalék a wireless card. Én még megtört antennával soha nem találkoztam alapból (ez természetesen nem jelent semmit), szóval inkább itt kellene keresni a hiba okát. Nem tudom mivel próbálkoztál eddig a leírtakon kivül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512 magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad L15 (11.th i5, 16 GB 500 GB M.2, FHD) leárazás!!!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx